BAJERN MENJA POLITIKU: Nemci za nudi Dibalu 110 miliona evra!
Foto: Reuters

KAKVA CIFRA!

BAJERN MENJA POLITIKU: Nemci za nudi Dibalu 110 miliona evra!

Fudbal -

Minhenski Bajern odlučio je da u predstojećem prelaznom roku uloži ogroman novac u pojačanja, a prvi na listi želja je fudbaler Juventusa Paulo Dibala za čiji transfer je spreman da izdvoji čak 110 miliona evra.

Do sada je Bajern uglavnom ulagao u mlade fudbalere, ali će posle četvrte eliminacije u poslednjih pet godina u polufinalu Lige šampiona promeniti politiku kluba.

Kako piše Korijere dela Sera, Bajern je već kontaktirao Juventus oko Argentinca i dobio zeleno svetlo da počne ozbiljne pregovore oko transfera.

Juventus, a posebno trener Masimilijano Alegri, nije protiv prodaje 24-godišnjeg veziste za kojeg su interesovanje pokazali i Real Madrid i Barselona.

Dibala je ove sezone postigao 25 golova na 42 utakmice za "Staru damu", ali je bio jedan od tragičara u ispadanju od Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona, pre sveta zbog crvenog kartona u prvom duelu u Torinu (0:3).

kurir.rs / Tanjug

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) ZBOG ČEGA GRAĐANI SRBIJE NE ZASLUŽUJU DA GLEDAJU ORLOVE?! Ili zašto je za FSS bitnija Austrija od Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track