POLITIKA UMEŠALA PRSTE Bivši austrijski kancelar uzviknuo: Gde je parkiran sudijin automobil?
Foto: Reuters

SALCBURG ISPAO IZ LE

POLITIKA UMEŠALA PRSTE Bivši austrijski kancelar uzviknuo: Gde je parkiran sudijin automobil?

Fudbal -

Poraz fudbalera Red Bul Salcburga protiv Olimpika iz Marselja u polufinalu Lige Evrope, u produžecima, zbog greške sudije, izazvao je burne reakcije ne samo kod 'običnih' građana, već i kod političara.

Ispadanje iz Lige Evrope, zbog gola koji je pao nakon što je sudija dosudio korner Olimpiku pošto je lopta udarila igrača francuskog kluba, iznerviralo je posebno i bivšeg austrijskog kancelara Kristijana Kerna.

Lider Socijaldemokratske partije Austrije (SPO) na svom tviter profilu za vreme utakmice radovao se posle drugog gola Salcburga i napisao 'neverovatnih 15 minuta presinga'.

Međutim u 116.minuti i Kern je bio toliko iznerviran i uveren da korner nije bio pravilno dosuđen da je napisao 'gde je parkiran sudijin automobil ?'.

Na kraju susreta on je dodatno napisao 'loš završetak, ali i pored odličnih Salcburžana. Hvala im. Izbacili su Sosiedad, BVB, Lacio. Odlično su zastupali austrijski fudbal'.

kurir.rs / Tanjug

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) ZBOG ČEGA GRAĐANI SRBIJE NE ZASLUŽUJU DA GLEDAJU ORLOVE?! Ili zašto je za FSS bitnija Austrija od Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track