PROSTAČKI IZVREĐAN OD STRANE NAVIJAČA Vermezović: Nisam ja Murinjo, očekivao sam da me klub zaštiti od uvreda!
Foto: Zorana Jevtić

SRPSKI TRENER NA UDARU

PROSTAČKI IZVREĐAN OD STRANE NAVIJAČA Vermezović: Nisam ja Murinjo, očekivao sam da me klub zaštiti od uvreda!

Fudbal -

Vladimir Vermezović broji poslednje dane na klupi Budućnosti, pošto nije uspeo da osvoji titulu sa Podgoričanima, da bi nakon eliminacije iz Kupa Crne Gore bio prostački izvređan od strane navijača.

Svestan je bivši strateg Partizana da je pitanje trenutka kada će i zvanično napustiti klupu "đetića", te je istakao da je od prvog dana suočavan sa nefudbalskim stvarima.

- Ako neko počne da vređa sa tribina od drugog meča, onda je to simptomatično. Takva atmosfera me pratila i to se nastavljalo, bez obzira na rezultate - rekao je Vermezović.

Kulminacija sukoba sa navijačima viđena je u sredu, kada je srpski stručnjak suočen sa priitivnim uvredama nakon ispadanja u polufinalu Kupa od Mladosti.

- Lagao bih kada bih rekao da sam imao neprijatnosti van stadiona. To su navijačke strasti, a naravno da ne generalizujem sve navijače Budućnosti, niti narod u Crnoj Gori. Ovde se osećam ugodno, mada sam očekivao da me klub zaštiti od uvreda.

Gotovo da se ne postavlja pitanje da li će Vermezović ostati trener Budućnosti.

- Ne postoji nikakav model oko raskida saradnje. Ljudi koji su me doveli odlučiće kada je vreme da idem. Imamo ugovor, u njemu sve piše. Nisam ja Murinjo da imam višemilionski ugovor, pa da se traže modeli. Da sam u bilo kom trenutku osetio da moji saradnici i ja ne dajemo 100 odsto, istog momenta bih sam otišao. Maksimalno profesionalno i odgovorno sam obavljao ulogu trenera.

Za kraj je dodao da ne beži od odgovornosti za loše rezultate.

- Naravno, ovo nije uspešna sezona, ali je jedna od osam neuspešnih. Kakva god da je, to ne daje za pravo nikome da onako vređa - zaključio je Vermezović.

kurir.rs / Vijesti

foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) ZBOG ČEGA GRAĐANI SRBIJE NE ZASLUŽUJU DA GLEDAJU ORLOVE?! Ili zašto je za FSS bitnija Austrija od Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track