KURIR SAZNAJE! TAJNI SUSRET: A od Zeke i Ružića večera za Vokrija!
Foto: Printskrin/Facebook

pARTIZANOVCI NA OKUPU

KURIR SAZNAJE! TAJNI SUSRET: A od Zeke i Ružića večera za Vokrija!

Fudbal -

Bivši funkcioner crno-belih i aktuleni ministar Branko Ružić organizovao druženje za predsednika tzv. FS Kosova i bivšeg generalnog sekretara kluba Žarka Zečevića

Bivši potpredsednik FK Partizan Branko Ružić ugostio je u sredu uveče u jednom poznatom beogradskom restoranu svog prijatelja i nekadašnjeg centarfora crno-belih Fadilja Vokrija, danas predsednika takozvanog Fudbalskog saveza Kosova. Njima dvojici se pridružio i bivši generalni sekretar kluba iz Humske Žarko Zečević. Sva trojica uživali su u uspomenama koje su evocirali na uspešne dane Partizana pre tri decenije i prisećali se lepih trenutaka iz utakmica po Jugoslaviji i evropskim takmičenjima.

Saznanja Kurira o prijateljskoj beogradskoj večeri starih prijatelja potvrdio je i Branko Ružić, aktuelni ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Srbije, u svojoj izjavi datoj našem listu:

- Sa prijateljima se vi|am na svim meridijanima i uvek razgovaramo o fudbalu, porodici i životu. Drago mi je da bilo da sam mogao da ih ugostim i da provedemo lepo vreme zajedno!

Branko Ružić i Fadilj Vokri redovno se viđaju unazad nekoliko godina, u Beogradu i Prištini. Njihovu prvu zajedničku fotografiju objavio je upravo Ružić pre četiri godine, kada su se videli u Beogradu. Tada je Ružić ispod fotografije na kojoj je zagrljen sa Vokrijem napisao:

"Ljubav prema klubu nema granice!"

Nije prvi put Prošle godine se družili u Elbasanu

Prošle godine kada je Partizan u Ligi Evrope igrao utakmicu protiv albanskog predstavnika Skenderbega u Elbasanu, Fadilj Vokri je iz Prištine došao da pozdravi svog velikog prijatelja. Rukovao se tada sa Brankom Ružićem i njegovim prijateljima koji su došli da gledaju utakmicu i bio im dobar domaćin u Albaniji.

Nikad u Zvezdu Partizanovac od detinjstva

Fadilj Vokri došao je u Partizan 1986. godine iz Prištine, a taj transfer realizovao je upravo tadašnji generalni sekretar Žarko Zečević s tadašnjim trenerom Nenadom Bjekovićem. Dve godine je Dinamo iz Zagreba jurio Vokrija, ali je on izabrao Beograd i Humsku. - Direktno sam razgovarao sa svim klubovima velike četvorke, osim sa Crvenom zvezdom. Još kao dečak sam navijao za Partizan. Meni je u Prištini bilo super, ali čovek poželi da jednog dana u sobi ima i trofeje - rekao je Vokri, daleke 1986. za "Dugu".

Kurir sport/Aleksandar Radonić

Foto: printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) ZBOG ČEGA GRAĐANI SRBIJE NE ZASLUŽUJU DA GLEDAJU ORLOVE?! Ili zašto je za FSS bitnija Austrija od Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track