(VIDEO) MATIĆ I DRUGARI PONOVO RAZOČARALI: Gol tehnologija donela Brajtonu opstanak u Premijer ligi
Foto: Profimedia

murinjovo loše veče

(VIDEO) MATIĆ I DRUGARI PONOVO RAZOČARALI: Gol tehnologija donela Brajtonu opstanak u Premijer ligi

Fudbal -

Fudbaleri Brajtona izborili su opstanak u Premijer ligi, pošto su večeras na svom terenu u prvoj utakmici 37. kola pobedili Mančester junajted sa 1:0.

Ekipa Stiva Sidvela je na svom terenu nadigrala drugoplasirani tim Premijer lige, koji je tek u završnici susreta ozbiljnije pretio golmanu Metjuu Rajanu.

Brajton je u prvom delu meča imao nekoliko dobrih šansi, ali se istakao golman Junajteda David De Hea, ali se situacija ipak promenila u drugom delu meča.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Paskal Gros u 57. minutu kada je iskoristio gužvu u šesnaestercu Junajteda i loptu prosledio u gol De Hee. Gol je priznat tek pošto je sudija Krejg Pavson dobio signal na satu da je lopta prešla gol liniju.

Junajted je dobru priliku za izjednačenje imao na pet minuta pre kraja kada je Džesi Lingard šutirao sa oko 10 metara levo iskosa u dalji ugao, ali je lopta završila pored gola.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić odigrao je ceo meč za Junajted, koji posle 36 odigranih utakmica zauzima drugo mesto sa 77 bodova, dok je Brajton 11. sa 40.

Kurir sport/Beta

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track