Dejan Stanković se vraća na teren!
Foto: EPA

Radost mališana

Dejan Stanković se vraća na teren!

Fudbal -

I sve to u Srbiji, na Zlatiboru, od 28. jula do 18. avgusta koliko će trajati premijerna sezona fudbalskog kampa "Deki 5".

Deki je sam izabrao tim koji će ga naterati da ponovo obuje kopačke i istrči na teren. Među klincima i klincezama od deset do 15 godina, koji će živeti i igrati fudbal u društvu najtrofejnijeg srpskog fudbalera, naći će se i deca koju će za kamp delegirati NURDOR (Nacionalno udruženje dece obolele od raka).

Reč je o malim herojima. Oni su se borili i pobedili u najvažnijoj životnoj borbi. Sada su voljni da se uključe u sport, a kamp "Deki 5" jedna od idealnih letnjih prilika za to.

- Ponosan sam i drago mi je što ćemo imati decu iz NURDOR-a sa nama. Vrata su otvorena svima koji žele da pomognu na bilo koji način, a čiji je motiv isti kao i motiv svih nas uključenih u organizaciju - da nam se deca raduju igrajući fudbal. I da tu radost dele sa vršnjacima iz, sada već mogu da kažem, raznih krajeva sveta. Blizu smo popunjavanja polovine kapaciteta kampa, a prijave su već stigle iz Amerike, Kanade, Engleske, Nemačke, Švajcarske, Austrije, Italije - istakao je Deki.

Kao i svaki tim, tako će i Stankovićevi kamperi na Zlatiboru trenirati u opremi specijalno dizajniranoj za ovu priliku, sa brendom koji želi da postane prepoznatljiv na našim prostorima - "Deki 5". Deca će na poklon dobiti dve garniture dresova (šorc i štucne), hotelsku majicu i bermude, duks, čarape, torbu za opremu... - Želim da budu srećni i da sa kampa odnesu mnogo toga, i uspomena, i opreme - jasan je Stanković.

Autor: Goran Anđelković

foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track