VELIKI UDARAC ZA SRBIJU: Nastasić definitivno propušta Mundijal!
Foto: Dado Đilas

potvrđeno

VELIKI UDARAC ZA SRBIJU: Nastasić definitivno propušta Mundijal!

Fudbal -

Fudbaler Šalkea Matija Nastastić definitivno neće biti spreman da pomogne reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, potvrdio je sportski direktor FSS Goran Bunjevčević.

Nastasićev oporavak posle povrede ligamenata kolena teče brže od predviđenog, prema rečima ljudi iz Šalkea, ali neće biti spreman za najviše napore u Rusiji.

"Nastasić nažalost neće biti u prilici da pomogne reprezentaciji. Doživeo je težu povredu. Takve stvari nas i najviše muče i brinu, šta će se dešavati pred samo SP. Vrlo je važno da naši igrači "prežive" period do završetka njihovih prvenstava i pripremni period jer u slučaju povreda dolazimo u situaciju da moramo da tražimo alternative i zamene", istice Bunjevcević za O2.

Bunjevčević je dodao da se Branislav Ivanović oporavio od povrede, kao i da ne postoji problem oko njegovog statusa u reprezentaciji posle oduzimanja kapitenske trake.

"Razgovarali smo selektor Krstajić i ja sa njim, nisu lake priče... Posle toga opravdao je poverenje ponašanjem, protiv Nigerije je pokazao da se vraća i neće biti problema", zaključio je Bunjevčević.

Svetsko prvenstvo održava se od 14. juna do 15. jula, a Srbija se nalazi u E grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

Tanjug, foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Dva standardna prvotimca odlaze iz Zvezde. Evo ko dolazi umesto njih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja