SPARTAK NA PRAGU EVROPE, KAPITEN TORBICA PORUČUJE: Spremni smo za utakmicu sezone
Foto: Saša Pavlić Koki

SUBOTICA OČEKUJE SPEKTAKL

SPARTAK NA PRAGU EVROPE, KAPITEN TORBICA PORUČUJE: Spremni smo za utakmicu sezone

Fudbal -

Fudbaleri Spartaka spremni su za utakmicu sa Radničkim, koju je iskusni prvotimac subotičkog kluba Vladimir Torbica ocenio najbitnijom u sezoni.

"Očekuje nas sigurno jako teška utakmica koja je najbitnija u sezoni. Imamo dosta mladih igrača koje to ne bi trebalo da optereti. Ulog je velik i ta pobeda nam obezbedjuje ulazak u Evropu", rekao je Torbica.

Spartak i Radnički imaju po 34 boda i njihov duel u pretposlednjem, 36. kolu srpskog prvenstva mogao bi da odluči koji će od ta dva kluba igrati kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Nadam se da će se svi oporaviti do nedelje i da ćemo opet kompletni nastupiti. Pobeda nam je imperativ, a imamo i na čemu da gradimo svoj optimizam jer smo u ovom prvenstvu oba puta savladali Radnički. Ako sve bude na nivou potrebnom za odigravanje ovakve utakmice onda nemamo razloga da ne verujemo u uspeh", kazao je Torbica.

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović rekao je da je čast za njegovu ekipu što je došla u takvu poziciju.

"Ovo je izuzetna utakmica koja nam kroji sudbinu. Čast nam je da smo došli u poziciju da se borimo za izlazak na evropsku scenu i za treću poziciju u prvenstvu. Imamo obavezu prema nama, ali i prema navijačima da pružimo maksimum u toj utakmici", rekao je Gaćinović.

On je naveo da se nada da će imati sve igrače na raspolaganju i da će svi biti zdravi.

"Verujemo u svoje sposobnosti, a očekujemo i veću podršku sa tribina u odnosu na dosadašnje mečeve. Učinićemo sve što je do nas da obradujemo naše navijače", dodao je Gaćinović.

Utakmica će se igrati u nedelju od 19.00 na Gradskom stadionu u Subotici, a ulaz će biti besplatan.

NE PROPUSTITE ŠANSU DA SE NAĐETE NA MUNDIJALU U RUSIJI!

Kurir sport / Beta

Foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Dva standardna prvotimca odlaze iz Zvezde. Evo ko dolazi umesto njih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track