POKETINO SUROV: Ako hoćemo da pobeđujemo, moramo da rizikujemo
Foto: AP

pobesneo

POKETINO SUROV: Ako hoćemo da pobeđujemo, moramo da rizikujemo

Fudbal -

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino kaže da Pevci moraju više da rizikuju ako žele da se uključe u borbu za trofeje.

Totenhem je pobedio Lester sa 5:4 u nedelju i treću sezonu u nizu završio je među tri najbolja na tabeli, ali trofej nije osvojen još od Liga kupa 2008. godine.

"Ako želimo da budemo kandidati za najveće trofeje, moramo da preispitamo svoj pristup. Pre svega, razgovaraću sa Danijelom (Levijem, predsednikom), onda ćemo znati šta ćemo dalje. Mislim da je trenutak da klub preuzme određene rizike i, ako je to moguće, da radimo još jače nego ove sezone",kaže argentinski stručnjak.

Poketino je preuzeo Spurse 2014. godine, a u poslednje dve sezone potrošeno je 184,59 miliona funti na pojačanja, manje nego Mančester Siti, Mančester Junajted, Čelsi, Arsenal i Liverpul u istom periodu. "Imam jasnu ideju šta bi trebalo da radimo, ali ne znam hoće li se klub saglasiti sa mnom. Razgovaraćemo sledeće nedelje, napraviti novi projekat i probati da se poboljšamo. Zavisi i od Danijela, posle četiri godine treba da vidimo da li je on zadovoljan nama, da napravimo procenu. Mislim da će me on poslušati, ali znate me i znate da nekada imam lude ideje. Važno je da budemo hrabri i da rizikujemo", zaključio je Poketino.

Kurir sport

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track