NOVE OPTUŽBE NA RAČUN KONTROVERZNOG SUDIJE!  POLICIJA GA DUŽE VREME PRATILA! Greške Srđana Obradovića nisu slučajne!
Foto: Saša Pavlić

AFERA PENAL

NOVE OPTUŽBE NA RAČUN KONTROVERZNOG SUDIJE! POLICIJA GA DUŽE VREME PRATILA! Greške Srđana Obradovića nisu slučajne!

Fudbal -

Član Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Raka Đurović poručio je da ne veruje u slučajnost kada su u pitanju odluke sudije Srđana Obradovića.

"Sudijska odluka, kakva god da je, ne podleže krivičnom zakonu, ali je izvesno da kod Obradovića postoje i neki drugi elementi za krivično gonjenje. I ne verujem u slučajnost kada su ovako ozbiljne stvari u pitanju, jer Obradović je u poslednjih nekoliko meseci odlukama koje nisu svojestvene arbitru tog ranga sebe dovodio u sumnju. Verujem da ga policija nije privala bez dužeg praćenja i nekih saznanja. Ipak, krivica ne postoji dok ne bude dokazana na sudu", rekao je za Novosti član Đurović.

Đurović tvrdi da je već duže vreme pokušavao da obavesti prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije o arbitraži Obradovića.

"Pričamo o Obradoviću i njegovoj seriji nelogičnih odluka, ali on nije usamljen kada su katastrofalne greške u pitanju. Bilo je još arbitara čije se odluke mogu posmatrati i van pravila fudbalske igre, jer su bile sve samo ne fudbalske. Znate da sam mesecima pokušavao da izvestim Kokezu o suđenju pojedinaca, načinu delegiranja i čitavom stanju u organizaciji. Ali predsednik je imao suviše mnogo obaveza. Još čekam na taj sastanak i uporan sam", rekao je Đurović.

Podsetimo, veliki skandal trese fudbalsku Srbiju. Arbitar iz Jagodine Srđan Obradović dosudio je sraman penal na meču Spartak - Radnički Niš zbog čega se podigla velika bura u javnosti. Obradović je uhapšen zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i odrđen mu je pritvor od 48 sati.

Kurir sport/Novosti, foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Evo ko sledeći dolazi u Zvezdu a ko ko se neće naći na Krstajićevom spisku za Rusiju (KURIR SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track