SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Fudbaleri Crvene zvezde pozivaju navijače na proslavu titule
Foto: FK Crvena zvezda

superliga

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Fudbaleri Crvene zvezde pozivaju navijače na proslavu titule

Fudbal -

Bliži se proslava titule na našem stadionu! U subotu od 19 časova vas čekamo da sa našim šampionima proslavimo osvajanje šampionske titule.

- Ove sezone ostvario sam neke od svojih snova, osvojio sam prvu titulu sa Crvenom zvezdom, postigao prve golove za prvi tim svog voljenog kluba. U subotu očekujem da sa našim navijačima sve to proslavimo kako dolikuje. Zaslužili smo pun stadion i verujem da će ovo biti nezaboravan vikend. Ne zanemarujemo samu utakmicu, mi smo Zvezda, nema opuštanja. Idemo na pobedu da upotpunimo slavlje – rekao je mladi napadač Dejan Joveljić.

Zvezdin kapiten istakao je da očekuje nezaboravnu atmosferu u subotu.

- Poslednja i najlepša utakmica u sezoni je pred nama. Željno je iščekujemo već tri nedelje, čini mi se kao da sve traje tri meseca. Proslavljao sam već tri titule, ali nadam se da će ova biti posebna i da ću je dugo pamtiti. Sigurno će ovo biti najlepša utakmica u sezoni, kruna svega što smo uradili u prethodnih skoro godinu dana i zato zvezdaši, dođite da slavimo – rekao je Zvezdin kapiten i nastavio:

- Rezultat nam je uvek bitan, niko u Zvezdi ne voli ni nerešen ishod, a o porazu da i ne govorimo. Veliki broj ljudi na stadionu će od nas očekivati pobedu i mi ćemo dati sve od sebe da ih ne izneverimo. Proslava titule je za nas dodatni motiv da se na terenu pokažemo u što boljem svetlu – poručio je Milijaš.

Zvezdin krilni napadač Slavoljub Srnić će u subotu proslaviti svoju drugu titulu sa crveno-belim navijačima .

- Videćemo po čemu će ova proslava biti posebna. Očekujemo mnogo od navijača, oni zaista umeju da naprave spektakl. Izuzetna je čast igrati pred njima, a još veće zadovoljstvo pred njima u rukama držati pehar namenjen najboljem u državi. Verujem da ćemo se nakon naporne sezone i uspeha koji smo ostarili svi odlično provesti u subotu – poručio je Srnić.

Kurir sport

Foto: Crvena zvezda.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track