KURIR SE ČITA I U AUSTRALIJI! Svi mediji preneli naš intervju sa Degenekom!
Foto: EPA/DAN HIMBRECHTS

ubedljivo najbolji

KURIR SE ČITA I U AUSTRALIJI! Svi mediji preneli naš intervju sa Degenekom!

Fudbal -

Kurir se čita na svim kontinetima, pa i u dalekoj Australiji. Veliki intervju koji je naš list objavio protekle nedelje sa reprezentativcem "ozija" Milošem Degenekom izazvao je veliki odjek i ineteresovanje u Australiji, a preneli su ga svi značajni australijski sportski mediji.

Miloš Degenek je rođen u Kninu, a u mlađim kategorijama igrao je za Srbiju, da bi se posle toga odlučio za Australiju. Pojedinci iz FSS bili su nepravdeni prema njemu, a čini se da je napravio dobru odluku, pošto će sa Australijom biti učesnik na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

foto: Printscreen

Australijanci su preneli pisanje Kurira o tome kako je Miloš Degenek odlučio da igra za Australiju, ali i njegovo mišljenje o Milošu Ninkoviću, fudbaleru Sidneja. Bivši as kijevskog Dinama i Crvene zvezde za dve godine koliko igra u Australiji postao je fudbalska institucija u toj zemlji, pre svega zahvaljujući svojim fudbalskim, a još više ljudskim kvalitetima. Miloš Degenek je rekao da je Ninković više dao australijskom fudbalu od jednog Alesandra Del Pjera, i nije pogrešio!

foto: Printscreen

Kurir sport/Aleksandar Radonić

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track