OGLASILA SE LASTA POVODOM PALJENJA AUTOBUSA: Evo šta su rekli iz ovog autoprevoznika povodom skandala na proslavi Zvezdine titule
Foto: Velimir Lukić

dočekali smo

OGLASILA SE LASTA POVODOM PALJENJA AUTOBUSA: Evo šta su rekli iz ovog autoprevoznika povodom skandala na proslavi Zvezdine titule

Fudbal -

Saobraćajno preduzeće "Lasta" saopštilo je danas da je autobus koji je izgoreo tokom proslave titule fudbalera Crvene zvezde bio tehnički ispravan a da je požar izazvan upotrebom pirotehničkih sredstava.

Na vanrednoj sednici Izvršnog odbora "Laste" utvrdjeno je da je vozilo bilo tehnički ispravno pre i u vreme požara, odnosno da su instalacije bile ispravne, kao i sva dovodna i odvodna creva, a da su fluidi bili na propisanom nivou.

"Veštačenjem je utvrdjeno da je požar izbio ispred prednjeg dela autobusa usled pirotehničkih sredstava sa otvorenim plamenom a ne kao posledica tehničke neispravnosti vozila", navodi se u saopštenju.

Rukovodstvo "Laste" je utvrdilo da su sve prateće procedure oko najma autobusa Fudbalskom klubu Crvena zvezda bile ispoštovane i najavilo da će podneti krivične prijave protiv neidentifikovanih osoba zbog "uništavanja imovine" tog preduzeća. Vatrogasci su u subotu kasno uveče na beogradskom trgu Autokomanda ugasili požar u otvorenom autobusu koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde koji su pošli sa stadiona "Rajko Mitić" na proslavu titule šampiona Srbije.

Policija je tim povodom privela 15 osoba kod kojih su pronadjene baklje i pirotehnička sredstva.

Kurir sport/Beta

Foto: Velimir Lukić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

FUDBALERI CRVENE ZVEZDE ISKAKALI IZ DVOSPRATNOG AUTOBUSA I SPASAVALI ŽIVU GLAVU!Pogledajte do sad neviđene snimke trenutka kada se zapalio autobus(KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track