Golman crno-belih o navijačima

VLADIMIR STOJKOVIĆ PROGOVORIO O ŽESTOKOJ TUČI GROBARA: Zna se šta znači Jug... (KURIR TV)

Fudbal -

Golman Partizana Vladimir Stojković presrećan je zbog osvajanja trofeja u Kupu Srbije.

Crno-beli su u sredu u Surdulici savladali Mladost iz Lučana sa 2:1 i prigrabili treći uzastopni, ukupno 15. trofej u ovom takmičenju.

- Znali smo da je na papiru možda laka utakmica, ali znali smo da ćemo morati da "rodimo mečku" da bi pobedili. I pored svih pritisaka koje smo imali zadnjih mesec dana, izašli smo kao šampioni. Bilo je teško, ali smo bili veliki i uzeli kup koji je zlata vredan. Imate iskustvo Sportinga, Bajerna Minhena... sve u zadnjih sedam dana. Favoriti na papiru su izgubili te utakmice jer su igrali protiv protivnika koji je dao 300 odsto svojih mogućnosti. Mi smo imali jednu jedinu opciju, da damo svoj maksimum - rekao je pouzdani čuvar mreže crno-belih.

Stojkoviću je bilo postavljeno pitanje da li ih je uoči finala poremetila žestoka tuča Grobara na naplatnoj rampi Niš, a kojoj je Kurir svedočio.

- Nije naš deo posla. Imamo našu južnu tribinu koja je naša obaveza. Zna se šta znači Jug. Mi na svakoj utakmici pozdravimo sve na stadionu. Svaki navijač nam je bitan podjednako - rekao je Vladimir Stojković.

Kurir sport Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track