BORBA NEKADAŠNJEG TALENTA ZVEZDE: Igram za život i pobediću!
Foto: Printskrin/Instagram

HRABRO

BORBA NEKADAŠNJEG TALENTA ZVEZDE: Igram za život i pobediću!

Fudbal -

Mladi fudbaler Stefan Čikić, kome je dijagnostikovana leukemija, odlučan da ozdravi i da se vrati na travnati teren.

Nekada veliki fudbalski talenat Crvene zvezde Stefan Čikić igra svoju najvažniju životnu utakmicu, bori se protiv opake bolesti leukemije.

Posle dijagnoze mladi fudbaler nije klonuo duhom, već je odlučio hrabro da pobedi, ali u toj borbi ne može sam. Potrebna mu je pomoć, pre svega putem doniranja krvi. Njegov klub Crvena zvezda odmah je pozvao ljude dobre volje da se uključe u akciju, a oglasio se i sam Stefan.

- Ljudi, hvala svima na podršci, neverovatni ste. Da, istina je, u bolnici sam i igraću svoju utakmicu života i pobediću. Dijagnostikovana mi je leukemija i, hvala bogu, prognoze su dobre - kaže Stefan, a potom objašnjava kako može da mu se pomogne: - Što se tiče krvi, ima jako puno vas koji su se javili i hvala vam na tome. Situacija je takva da svaki muškarac koji je A (+, -) krvna grupa može da donira samo u Beogradu radnim danima od 8 do 10.30 časova u Ulici Svetog Save 39. Bitno je da ste zdravi i da niste unosili nikakve supstance. Ko dolazi prvi put na proveru krvi, pa ako odgovara mojoj, biće pozvan kad mi bude krv zatrebala. Ako vam treba još informacija, pitajte na broj 062/512-445 (Marija). Hvala još jednom.

I Partizan poziva da se pomogne Stefanu FK Partizan se takođe uključio u akciju i preko zvaničnog Instagram profila pozvao da se što veći broj ljudi odazove ovoj humanoj akciji. - Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu mladom Stefanu da dobije svoju životnu bitku i pobedi leukemiju! Hitno mu je potrebna A krvna grupa! Budimo solidarni, jer život je jedan! - naveli su crno-beli na ovoj društvenoj mreži.

kurir.rs / Predrag Gajić

foto: Printskrin/IG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track