TATA, CARE: Evo kako su ćerke Slaviše Jokanovića čestitale ocu!
Foto: instagram

london slavi srpskog trenera

TATA, CARE: Evo kako su ćerke Slaviše Jokanovića čestitale ocu!

Fudbal -

Srbijo, budi ponosna, konačno imaš trenera u engleskoj Premijer ligi. A evo i kako su Slaviši Jokanoviću čestitale ćerke na velikom uspehu s Fulamom.

Jokan će ovih dana svečano potpisati trogodišnji ugovor s Fulamom nakon što je uveo ovaj klub u elitno englesko društvo.

"Presrećan sam. A kako bih se drugačije i osećao posle ovakve sezone. Drago mi je zbog svih u klubu, zbog navijača...", istakao je Jokan posle (ne)prespavane noći.

Čestitka čestitku stiže na telefon srpskog trenera, a nema sumnje da mu je najznačajnija ona koju je dobio na stadionu - od ćerki Staše i Sare. Njih dve iskoristile su priliku da skoče u zagrljaj ocu dok se tribinom penjao do mesta gde su svečano uručene medalje i pehar.

foto: instagram

"Pokazali smo da možemo i na Vembliju da ostanemo verni stilu fudbala koji negujemo poslednje dve, tri godine. Voleo bih da smo ranije završili posao, ali moram da budem zadovoljan i što smo plasman u Premijer ligu obezbedili na ovakav način i na ovakvom mestu. Presrećan sam onim što je moj tim ponudio i fudbalom koji smo igrali", nije krio zadovoljstvo Slaviša Jokanović posle pobede nad Aston Vilom (1:0).

Ružna prošlost Fulam nije Votford

Slaviši Jokanoviću je ovo drugi put da uvede jedan engleski klub iz Čempionšiša u Premijer ligu. Prvi put je to uradio s Votfordom 2015, ali su ga čelnici kluba tada bez razloga oterali. - Ovaj Fulam je projekat kluba i mojih saradnika. Prve sezone smo se borili da ne ispadnemo, druge smo počeli da gradimo i nismo imali sreće u plej-ofu da dodemo do Vemblija. Ove nismo počeli dobro, da bi od januara napravili niz pobeda - kaže Jokanović.

Iza Fulama su 52 žestoke utakmice u sezoni, a ispred - Mančester junajted, Mančester siti, čelsi, Arsenal, Liverpul...

"Znam šta nas čeka. Premijer liga je najbolja i najteža na svetu. Moramo biti mudri i pokazati ambiciju dostojnu premijerligaškog tima. Verujemo da možemo da igramo na ovaj način u u elitnom rangu. Protiv nekih ekipa možemo da dominiramo, međutim, moramo da budemo relani", jasan je Jokanović.

Goran Anđelković

FOTO: Instagram

Januar ključni mesec Veliki doprinos Mitrovića

foto: FC Fulham

Nekadašnji trener Partizana istakao je da je januar mesec bio ključan u sezonu, kada je Fulam doveo trojicu ključnih igrača - Kirjusa Kristija iz Midlzsbroa, Meta Targeta iz Sautemptona i našeg Aleksandra Mitrovića iz Njukasla. - Mitrović je imao ogroman doprinos - jasan je Slaviša Jokanović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOSTOLOMAC IZ MADRIDA i „LUDAK“ IZ SRBIJE! Šta ćemo tek od njih videti u Rusiji?! KURIR TV SPORT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track