NE MOŽE NIKO DA IH SPREČI: I pored zabrane FS tzv. Kosova, utakmica Zvezde i Gračanice će biti odigrana
Foto: FK Crvena zvezda

lepe vesti

NE MOŽE NIKO DA IH SPREČI: I pored zabrane FS tzv. Kosova, utakmica Zvezde i Gračanice će biti odigrana

Fudbal -

Gračanica i Crvena zvezda trebalo je da tradicionalno odigraju humanitarnu prijateljsku utakmicu na Kosovu i Metohiji i ovog proleća, ali šampionu Srbije nije dozvoljena poseta južnoj srpskoj pokrajini.

Crveno-beli su odlučili da preduzmu određene poteze da je odlučeno da se otakmica ipak odigra, ovog puta u Beogradu.

- U sklopu infrastrukturnih radova koji se već neko vreme odvijaju na i oko stadiona „Rajko Mitić“, završena je izgradnja još jednog pomoćnog terena. Radi se o terenu broj 6 sa prirodnom travom koji se takođe nalazi u kompleksu terena omladinske škole. Prva utakmica koja će biti odigrana na ovom novom terenu biće upravo utakmica između Crvene zvezde i Gračanice - navodi Zvezda.

- Ova utakmica biće odigrana u sredu, 06. juna od 17,30. Naši gosti iz Gračanice doći će dan ranije, u utorak, i tom prilikom će obići klupski muzej. Podsećamo, deca iz Gračanice bila su Zvezdini specijalni gosti na poslednjoj ovosezonskoj utakmici protiv Voždovca kada su prisustvovali i svečanoj ceremoniji dodele pehara, a dan ranije odigrane su i dve prijateljske utakmice u godištima 2008. i 2009 - dodaje Zvezda.

Kurir sport

Foto: Fk Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track