SRUŠIO DRON, A SAD GA NEMA MEĐU ORLOVIMA Stefan Mitrović: Biću najveći navijač Srbije na Mundijalu!
Foto: REUTERS

Podrška bivšeg reprezentativca

SRUŠIO DRON, A SAD GA NEMA MEĐU ORLOVIMA Stefan Mitrović: Biću najveći navijač Srbije na Mundijalu!

Fudbal -

Stefan Mitrović nihje na spisku selektora Mladena Krstajića, ali bez obzira na to momak koji je postao heroj nacije posle slučaja dron poželeo je sreću bivšim reprezentativnim saigračima na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Fudbaler Genta je u intervju za portal Maxbetsport.rs pričao o "orlovima", a dotakao se i mogućnosti da pojača Crvenu zvezdu ovog leta.

"Imamo dobru atmosferu u reprezentaciji i šansu da nešto dobro uradimo na Svetskom prvenstvu. Biću najverniji navijač reprezentacije, pratiću pomno sve što se dešava. Mnogo toga će da zavisi od prve utakmice sa Kostarikom. Takav nam je mentalitet, da mnogo toga zavisi od starta. Ako pobedimo na premijeri, onda će sve da bude lakše. Verujem da možemo da prođemo grupu", izjavio je Stefan Mitrović.

foto: Dado Đilas

Šampion Belgije iz 2015. godine, Gent, imao je turbulentnu sezonu, a samim tim i bivši reprezentativac Srbije.

"Loše smo počeli domaći šampionat, bili smo 15. na tabeli, promenjen je i trener. Kasnije smo ušli u formu. Uspeli smo da se domognemo plej-ofa. Četvrto mesto na kraju šampionata i nije toliko loše. Najbitnije je da smo se plasirali u Evropu. To je bio osnovni cilj ove sezone", istakao je Mitrović.

Iskusni defanzivac u Gent je stigao iz Frajburga 2015. godine, a mnogi pričaju da bi ovog leta mogao da pojača Crvenu zvezdu.

"Ono šte se piše po medijima je daleko od realizacije, ne bih to mnogo komentarisao. Da bi se nešto desilo klubovi moraju da se dogovore. Imam još dve godine ugovora sa Gentom. U klubu imam odličan status, kapiten sam tima, računaju na mene. Uostalom, imam i neke druge opcije, pa videćemo", rekao je Mitrović.

Ono što nije sporno je ljubav štopera prema crveno-belima.

"Volim Zvezdu, navijač sam tog kluba od malih nogu. Mnogo puta sam izjavio da mi je želja da zaigram u crveno-belom dresu".

Zimus je nekadašnji igrač Benfike i Frajburga bio na pragu prelaska u Sent Etjen, ali je povreda skočnog zgloba pokvarila već dogovoreni transfer. Posle toga je usledila i operacija i višemesecna pauza. "Sada je sve u redu. Počeo sam da treniram. Dobio sam od lekara zeleno svetlo. Spremam se za narednu sezonu. Povreda me je usporila, nisam prešao u Sent Etjen, sada propuštam i Svetsko prvenstvo, ali moram dalje, još ima dosta toga da uradim u karijeri", istakao je Mitrović.

MITROVIĆEVA SEZONA U GENTU 19 mečeva 18 puta starter 1.602 minuta 2 gola 2 žuta kartona

Kurir sport, Maxbetsport.rs

FOTO: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Tri činjenice koje moraju da zabrinu i zvezdaše i partizanovce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track