ZEMUNELO PROSLAVIO 20. ROĐENDAN: Crno-beli ponosni na svoj sportski centar
Foto: FK Partizan

SVEČANOST

ZEMUNELO PROSLAVIO 20. ROĐENDAN: Crno-beli ponosni na svoj sportski centar

Fudbal -

Prigodnom svečanošću večeras je obeleženo 20 godina od osnivanja Sportskog centra Partizan Teleoptik, popularnog "Zemunela".

Među mnogibrojnim gostima, među kojima je bio i nekadašnji predsednik kluba i Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, prisutnima se obratio Žarko Zečević, generalni sekretar crno-belih u vreme otvaranja centra.

"Želim da naglasim zaslugu Teleoptika što ovaj centar postoji i služi za primer. Svi bi trebalo da budu ponosni i zadovoljni što ovako nešto egzistira u Srbiji, a ne zaboravimo i centar u Staroj Pazovi, za čije otvaranje najveće zasluge idu Tomislavu Karadžiću", rekao je Zečević.

Predsednik Sportskog društva i FK Partizan Milorad Vučelić čestitao je crno-belima osvajanje Kupa Srbije i pohvalio brigu zapislenih za centar.

"Dragu partizanovci, zahvaljujem se svima koji su ga na ovim nivou održali a to je zahvaljujući brigi svih zaposleni. Čestitam svim Partizanovcima osvajanje Kupa, mi smo se oslonili na prethodnike, želim vam prijatno veče", izjavio je Vučelić.

(Tanjug, Foto: FK Partizan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track