PREDRAG RAJKOVIĆ: Ne može se porediti SP za mlade i Mundijal
Foto: Dado Đilas

RUSIJA 2018

PREDRAG RAJKOVIĆ: Ne može se porediti SP za mlade i Mundijal

Fudbal -

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković izjavio je danas da iskustvo osvajanja Svetskog prvenstva za omladince ne igra bitnu ulogu pred predstojeći Mundijal u Rusiji.

"Mundijalito se ne može porediti sa Svetskim prvenstvom u Rusiji, ali nadam se približnom uspehu. Najbitnije je grupu da prođemo, pa onda idemo korak po korak", rekao je Rajković.

Kako je naveo oseća samopouzdanje i veruje da će se naći na spisku putnika za Mundijal.

"Ovaj period je najduži. Jedva čekamo da počne. Deluje blizu, ali ima još 16 dana. Umorni smo, ali imamo želju i motivaciju. Svi dobro radimo i družimo se van terena. Nadam se da cu biti na spisku putnika za Svetsko. Imam dobru sezonu i samopuzdanja i braniću ako zatreba", rekao je Rajković.

Golman Makabija ne beži od toga da je utakmica protiv Kostarike bitna, ali kaže da nije presudna za konačan ishod u grupi.

"Dosta utiče prva utakmica jer otvara vrata za dalji krug, ali nismo bez šansi i ako ne prođemo dobro protiv Kostarike. Mislim da ćemo podići formu, jer radili smo dobro prethodna dva dana i bićemo spremni do Mundijala", izjavio je Rajković.

U predstojećin prijateljskim utakmicama vidi priliku da se svi nametnu selektoru.

"Prijateljske utakmice će značiti za samopuzdanja, svi će dobiti šansu da se nametnu za Svetsko prvenstvo. Verujem da imamo zdravu konkurenciju i nema klanova u timu", rekao je Rajković.

kurir.rs / Tanjug

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Tri činjenice koje moraju da zabrinu i zvezdaše i partizanovce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track