NEMCI KAO U LOGORU ZA VREME MUNDIJALA: Stroga zabrana za seks i društvene mreže, ko prekrši pravilo biće automatski izbačen
Foto: Fonet

Joakim Lev uveo pravila

NEMCI KAO U LOGORU ZA VREME MUNDIJALA: Stroga zabrana za seks i društvene mreže, ko prekrši pravilo biće automatski izbačen

Fudbal -

Fudbaleri Nemačke na predstojećem Mundijalu će imati zadatak da odbrane titulu osvojenu pre četiri godine u Brazilu, a kako bi što bolje odgovorili zadatku moraće da žive po strogim pravilima koje je uveo selektor Joakim Lev.

Selektor "Elfa" je svojim izabranicima nametnuo vojnički ritam tokom priprema i boravka u Rusiji za vreme takmičenja.

Za vreme priprema fudbalere će u okvirima unapred dogovorenih termina moći da posećuju supruge, devojke, rodbina... Međutim, po dolasku u Rusiju ukida se ta privilegija.

Za svako kršenje kazna je najstroža - sledi izbacivanje iz ekipe! Bez pogovora i prava žalbe.

Ista kazna sledi i za istupanje na društvenim mrežama. Oni igrači koji bez dozvole zvaničnih pi arova reprezentacije objave nešto na privatnim profilima, posebno vezano za hotel u kome borave, ili detalje treninga i priprema, automatski će biti izbačeni iz ekipe!

Ipak, Nemci će uživati u alkoholu. Doduše, u umerenim količinama i samo u određeno doba dana. Posle treninga će moći da popiju pivo ili dva, a posle ručka i večere u danima kada ne igraju utakmice čak jednu čašu vina!

Kurir sport

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Tri činjenice koje moraju da zabrinu i zvezdaše i partizanovce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track