E, OVO SMO SVI ČEKALI: Salah se oglasio prvi put posle povrede! Evo šta je Egipćanin rekao o startu Serhija Ramosa! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO (VIDEO)
Foto: Reuters

zanimljivo

E, OVO SMO SVI ČEKALI: Salah se oglasio prvi put posle povrede! Evo šta je Egipćanin rekao o startu Serhija Ramosa! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO (VIDEO)

Fudbal -

Finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula obeležila je povreda Mohameda Salaha.

Povredu Salaha, tačnije rvački zahvat Serhija Ramosa, mnogi su okarakterisali kao nameran, pa su na adresu Španca stigle brojne uvrede.

Čitava fudbalska javnost se podigla kako bi rešila misteriju ovog sukoba i povrede Egipćanina. Po mnogima, taj potez je odlučio ko će da podigne trofej ove godine.

Po sletanju u Madrid novinari su odmah na aerodmoru opkolii Salaha i naravno napali pitanjima o težini povrede, ali i o komentaru za Serhia Ramosa.

Mohamed Salah je obično veoma prijateljski raspoložen prema novinarima. On je veoma otvoren i prijatan, spreman da uvek odgovori, do danas.

Egipćanin je stigao u Madrid gde je planirao da provede nekoliko dana u okviru svoje rehabilitacije kako bi bio spreman za Mundijal.

Salah je u glavni grad Španije stigao sa lekarima iz svog kluba kao i iz reprezentacije Egipta, kojima je i više nego stalo da ga što pre osposobe za izazove u Rusiji.

Salah je projurio pored novinara, ignorisao je i pitanje da li ga je Ramos namerno povredio, kao i da li će biti spreman za Mundijal.

Iako su Egipćani optimisti, pojavile su se informacije da je fantastični fudbaler u depresiji, da će probati sve, ali da je gotovo izvesno da neće biti spreman za start.

Za to vreme Serhio Ramos radi promociju dresa Reala za novu sezonu, i prosto ga ne zanima ništa vezano za Egipćanina, jer Španac sigurno putuje za Rusiju.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Tri činjenice koje moraju da zabrinu i zvezdaše i partizanovce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track