KRVAVA TUČA GROBARA I DELIJA U ZEMUNU! Haos pred derbi omladinaca Zvezde i Partizana! Bacane šok bombe!  (VIDEO)
Foto: Starsport©

UŽAS

KRVAVA TUČA GROBARA I DELIJA U ZEMUNU! Haos pred derbi omladinaca Zvezde i Partizana! Bacane šok bombe! (VIDEO)

Fudbal -

Strašna tuča navijača dogodila se u Zemunu pred start večitog derbija Omladinske lige između Partizana i Crvene zvezde.

1 / 8 Foto: Starsport©

Sukob se dogodio između navijača Crvene zvezde i Partizana. Grobari su napravili "sačekušu" navijačima Zvezde i nastao je opšti haos!

Letele su kamenice, baklje, dimne bombe... Čuli su se topovski udari. Navijači su bacali sve što im se našlo pod rukom...

Interventna policija je uletela među sukobljene navijače. Zaustavljen je saobraćaj. Nastala je opšta panika među građanima koji su se zatekli na licu mesta. Sukob je trajao desetak minuta.

Sam meč je portekao bez incidenata. Zvezda je posle velikog preokreta savladala Partizan sa 4:3 i osvojila šampionsku titulu u Omladinskoj ligi Srbije.

Dvojica povređena u tuči navijača u Zemunu U tuči navijača Partizana i Crvene zvezde danas u Zemunu povređene su dve osobe i prevezene u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Kako je precizirano, dva navijača zadobila su povrede glave.Navijači Partizana i Crvene zvezde sukobili su se danas ispred Sportskog centra "Teleoptik" u Zemunu, uoči duela omladinskih selekcija dva kluba.

U tuči su korišćene kamenice, baklje, dimne bombe, topovski udari, a policija je intervenisala brzom reakcijom.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EVO DOKAZ DA SU HRVATI IZAZVALI BRUTALNU TUČU GROBARA Policajac: Odakle si? A polugoli huligan odgovara: Iz Splita!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja