PRVI TROFEJ U ISTORIJI: Fudbalerke Crvene zvezde osvojile Kup Srbije
Foto: FK Crvena zvezda

dominacija

PRVI TROFEJ U ISTORIJI: Fudbalerke Crvene zvezde osvojile Kup Srbije

Fudbal -

Prelep zvezdaški fudbalski dan kompletirale su i Zvezdine fudbalerke osvajanjem Kupa Srbije.

Fudbalerke Crvene zvezde osvojile su prvi trofej u istoriji kluba!

U finalu Kupa Srbije, ženski fudbalski klub bio je u Lazarebcu bolji od Vojvodine rezultatom 3:0, i na taj način osvojen je prvi trofej za ŽFK Crvena zvezda od njegovog osnivanja, a treći trofej u današnjem danu za Crvenu zvezdu jer su i omladinci i kadeti osvojili šampionske titule.

Zvezdu je do prednosti dovela prelepim golom iz slobodnog udarca Katarina Đorđević, i pri rezultatu 1:0 otišlo se na pauzu. U nastavku, na 2:0 povisila je Alis Ogebe, a strelac trećeg gola bila je Sanda Malešević.

Za naš tim su igrale: Jasmina Vuković, Tamara Marković, Anđela Krstić, Tijana Đorđević, Miljana Smiljković, Jovana Miladinović, Alis Ogebe, Mirela Tenkov, Katarina Đorđević, Jovana Stojanović, Sanda Malešević kao i Marina Petković, Aleksandra Savanović, Tijana Đuriček, Jovana Aranđelović, Jelena Mančić, Emilija Živković, Margarita Vasović.

Zvezda je u finalu pokazala da je kvalitetnija ekipa i zasluženo je nagradila sebe peharom. Malo je falilo da Zvezdine fudbalerke osvoje i titulu šampiona, ali im je pehar izmakao u poslednjem kolu prvenstva. Međutim, ne i trofej Kupa Srbije.

Kurir sport

Foto: FK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track