NIJE VIŠE MOGAO DA GA TRPI: Evo kako je Aleksandar Prijović odgovorio na NEUKUSNU provokaciju Albanca sa Kosova (VIDEO)
Foto: Reuters

ZAGREVANJE ZA MUNDIJAL

NIJE VIŠE MOGAO DA GA TRPI: Evo kako je Aleksandar Prijović odgovorio na NEUKUSNU provokaciju Albanca sa Kosova (VIDEO)

Fudbal -

Jedan od najboljih napdača Srbije i PAOK-a Aleksandar Prijović prokomentarisao je po prvi put izjavu, tačnije provokaciju, reprezentativca Švajcarske Đerdana Šaćirija.

Okršaj Srbije i Švajcarske na Mundijalu neće biti interesantan samo zbog toga što će se u grupi sastati dve evropske ekipe, već i zbog činjenice da su neki fudbaleri Srbije rođeni u Švajcarskoj, ali i obrnuto.

Jedan od njih pokrenuo je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama. Reč je o Džerdanu Šaćirijukoji je navijačima predstavio kopačke u kojima će igrati u Rusiji.

?????❤️

A post shared by XS (@shaqirixherdan) on

Ono što je odmah upalo u oko jeste zastava lažne države Kosovo koja se nalazi na zadnjem delu kopačke, a ovakvu provokaciju je prokomentarisao i špic našeg nacionalnog tima, Aleksandar Prijović:

''Iskreno nemam neku posebnu reakciju na provokacije koje dolaze od nekih igrača reprezentacije Švajcarske. Ne postoji motivisanija osoba za taj susret od mene, a to će se videti na terenu,'' rekao je napadač PAOK-a za Žurnal.

Ovo će biti prvo veliko takmičenje za Prijovića koji je prve zvanične minute u dresu Srbije imao tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

''Pritisak uvek postoji kada su velika takmičenja u pitanju. Nije to ništa novo. U svakom ambicioznom klubu je tako, mi to najbolje znamo, navikli smo da se borimo sa pritiskom. Očekivanja ljudi u Srbiji su velika svesni smo toga, ali su naša još veća. Nosimo se mi dobro sa pritiskom i velikim očekivanjima i neće zbog toga biti razlike u našoj igri.''

Kurir sport/Sportski žurnal

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo zašto je Zidan napustio Real

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track