KAKAV ŠOK! LEKARI OTKRILI STRAVIČNU ISTINU! Evo zašto je Karijus katastrofalno branio u finalu Lige šampiona!
Foto: AP

OPET TAJ RAMOS

KAKAV ŠOK! LEKARI OTKRILI STRAVIČNU ISTINU! Evo zašto je Karijus katastrofalno branio u finalu Lige šampiona!

Fudbal -

Golman Liverpula Loris Karijus napravio je dve kardinalne greške u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida (3:1), a lekari otkrivaju da je nesrećni golman kikseve napravio u stanju potresa mozga!

Naime, nakon jednog vazdušnog duela sa Sergiom Ramosom, Karijus je dobio udarac u glavu. Nesrećni golman je ostao na terenu ni ne sluteći da je doživeo potres mozga. Samo nekoliko minuta kasnije poklonio je loptu Benzemi za prvi gol Real Madrida.

Karijus je nedavno bio na pregledu u bolnici u Bostonu, gde je ustanovljeno da je u finalu branio sa potresom mozga.

"Uz dozvolu gospodina Karijusa objavljujemo podatke o pregledu kako ne bi došlo do netačnih informacija u medijima. Posle pažljivog gledanja snimka utakmice i slušanja Lorisa i njegovih simptoma utvrdili smo da je on imao potres mozga tokom utakmice 26. maja. U vreme evaluacije Karijus je još uvek imao simtpome potresa mozga i postojala je disfunkcija u sagledavanju prostora koja je verovatno postojala i odmah posle udarca. Moguće je da su ovakvi simptomi uticali na njegov učinak na meču. Gospodin Karijus međutim ima znake opravka i očekujemo se da će se oporavak i nastaviti", stoji u saopštenju boilnice Spaulding u Bostonu.

Kurir sport, foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Partizan se pojačava. Evo kako se obezbedjuju pare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track