ITALIJANI NAHVALILI LUKIĆA: Levanteov Modrić se vraća u Torino
Foto: EPA/KAI FOERSTERLING

očekuju mnogo

ITALIJANI NAHVALILI LUKIĆA: Levanteov Modrić se vraća u Torino

Fudbal -

Srpski fudbaler Saša Lukić imao je izvanrednu sezonu u ekipi Levantea koja je fantastičnim igrama u drugom delu prvenstva sačuvala svoje mesto u Primeri.

Lukić je u tim iz Valensije stigao na pozajmicu iz Torina, pa iako rukovodstvo Levantea na sve načine pokušava da u svojim redovima zadrži mladog reprezentativca Srbije, prema pisanju italijanskih medija Lukić će po svoj prilici naredne sezone igrati u Seriji A.

Gazeta delo sport na pompezan način najavljuje Lukićev povratak u Torino gde bi naredne sezone trebalo da bude ključ trenera Macarija na sredini terena. Slavni italijanski sportski dnevnik navodi da je Lukić na pravi način iskoristio period proveden u Levanteu da dodatno napreduje i da je sjajnim igrama u drugom delu Primere zaslužio nadimak Levanteov Modrić.

foto: Prinstcreen

Gazeta delo sport konstatuje da Lukić može da igra na svim pozicijama na sredini terena, ali da mu najviše odgovara mesto zadnjeg veznog, a kao mana mu se navodi sklonost ka kartonima.

"U Torino se vraća jedan sasvim novi Saša, mnogo zreliji i spreman da ostavi trag ne samo u Torinu već i u Seriji A", navodi italijanska Gazeta.

foto: Prinstcreen

I tokom sezone oko mladog reprezentativca Srbije koji se našao i na širem spisku selektora Krstajića pred start priprema za Mundijal.

Kurir sport

Foto: EPA/Kai Foersterling, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“ORLOVI“ U MRKLOM MRAKU! Sa ovakvom „igrom“ bod protiv Kostarike kao da smo osvojili Mundijal! KURIR TV SPORT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track