PORTUGALCI RASPALILI: Ronaldo napušta Real Madrid! (FOTO)
Foto: Reuters

SVE JE IZVESNIJE....

PORTUGALCI RASPALILI: Ronaldo napušta Real Madrid! (FOTO)

Fudbal -

Najbolji fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo, odlazi iz kraljevskog kluba, pišu portugalski mediji.

Ako je verovati medijima iz zemlje u kojoj je rođen Kristijano Ronaldo, a koji su do sada bili nepogrešli kada je najpopularniji sportista njihove zemlje u pitanju - Real Madrid ostaje bez najboljeg napadača.

Ronaldo je, navodno, nezadovoljan jer Perez nije održao obećanje i finansijski poboljšao njegov ugovor, u odnosu na druge vrhunske fudbalere.

Sjajni napadač je predvodio Real do titule u Španiji, Lige šampiona i svetskog klupskog prvenstva, a osvojio je i Zlatnu loptu. Veću platu od njega, međutim, imaju Lionel Mesi iz Barselone i Nejmar iz Pari Sen Žermena.

foto: Reuters

Mediji, takođe, navode i da je Ronaldo nezadovoljan zbog "manjka poštovanja" na ceremoniji dodele Zlatne lopte u Parizu, pošto je Perez razgovarao sa Nejmarom i rekao mu "da je lakše osvojiti Zlatnu loptu kada si član Real Madrida".

Ronaldov ugovor ističe na leto 2021. godine, a trener Zinedin Zidan rekao je prošle nedelje da Ronaldo na osnovu svega što je uradio zaslužuje svo poštovanje kluba, ali da će se o tome razgovarati posle pauze u prvenstvu.

kurir.rs / kurir sport

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda i Partizan doveli sjajne napadače za iste pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track