POSLE JE*ANJA NEMA LAGANJA! Živadinović negira prostakluke! Pričao studentima da je imao SEKS SA STARLETAMA, a sad tvrdi da mu je sve namešteno!(VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

U LAŽI SU KRATKE NOGE

POSLE JE*ANJA NEMA LAGANJA! Živadinović negira prostakluke! Pričao studentima da je imao SEKS SA STARLETAMA, a sad tvrdi da mu je sve namešteno!(VIDEO)

Fudbal -

Fudbalski stručnjak Milan Živadinović posle snimka na kome se vidi kako studentima govori da je seksualno opštio sa starletama tvrdi da mu je sve namešteno.

Živadinović je šokirao javnost prostaklucima koje je izgovorio na jednom predavanju.

Video koji je jedan od studenata krišom snimio postao je hit na društvenim mrežama, a Živa, bez dileme, najpopularnija ličnost u Srbiji prethodnih dana.

On je na predavanju isprozivao starlete, ističući kako je s nekima od njih imao seksualne odnose. Međutim, kad smo pozvali Živadinovića da nam pojasni ono što je rekao, on je sve demantovao uprkos činjenici da se na videu jasno vidi i čuje kako izgovara ružne reči.

- To je laž, sve mi je namontirano i kad budem pronašao ko mi je smestio, zavrišće na sudu. Stvarno ne znam o kojem snimku govorite, jer ja ne pamtim kad sam poslednji put imao neko predavanje - nevešto se branio Živadinović. Na konstataciju da se na snimku eksplicitno čuje njegov glas i vidi kako govori, te da to ne može da bude montaža, Živa je odgovorio;

- Sve može, pa i glas da mi ubace! Imam indicije da je reč o jednom momku koji nije dobio mesto u timu sada kada smo bili u Moskvi, pa hoće da mi se osveti na najružniji način. Nikakve veze ja nemam sa starletama, niti sam imao neki kontakt sa njima. A da su one sumnjivog morala, to svako zna. Nemojte me povezivati sa takvim osobama, mene zanima fudbal. To me je sve žena jutros pitala, ja sam morao da joj objašnjavam - poručio je Živadinović.

Na naše pitanje da li mu je supruga poverovala, kaže: - Nije.

Evo šta je Živa pričao u spornom snimku:

- Ova mala... od onog mandova ćerka, čuvena Kija, letačica jedna... - Najveće droplje na svetu su te jadovke. - Ja sam ih sve je*ao! - Ka*aju se neviđeno! - U tramvaju bi se ka*ale i držale za kvaku. A to je sad hit.

Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEKA BOLI BOLIVIJU! U suprotnom, da ne gledamo Orlove na Mundijalu?! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track