BRUTALNO! NAVIJAČI VOJVODINE PRETUKLI ZVEZDAŠA NA HUMANITARNOM TURNIRU: Uleteli na teren sa palicama i motkama, pa ga tukli dok nije izgubio svest! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

ništa im nije sveto

BRUTALNO! NAVIJAČI VOJVODINE PRETUKLI ZVEZDAŠA NA HUMANITARNOM TURNIRU: Uleteli na teren sa palicama i motkama, pa ga tukli dok nije izgubio svest! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Fudbal -

Na humanitarnom fudbalskom turniru koji je održan u Novom Sadu prošlog vikenda došlo je do nezapamćenih i skandaloznih scena, gde su huligani naoružani motkama pretukli navijača Zvezde.

Navijači novosadskog kluba su uleteri na teren tokom humanitarnog meča i počeli da tuku jednog od fudbalera. Ispostavilo se da je u pitanju navijač Crvene zvezde iz Novog Sada.

Njih nekoliko je uletelo sa motkama i palicama pred nekoliko desetina ljudi počelo krvnički da bije nesrećnog momka.

On je od posledica pretrpljenih batina čak nekoliko dana ležao u bolnici.

Ovu odvratnu scenu posmatrali su i žene sa decom, koji su tu došli kako bi dali svoj doprinos ovom događaju.

A kako je sve to izgledalo, pogledajte na ovom snimku.

ШИРИТЕ ДАЉЕ! Поштовани Звездаши, Клуб навијача Црвене Звезде Нови Сад је узео учешће на хуманитарном фудбалском турниру који је одржан у нашем граду прошлог викенда. Наш клуб је скупио и приложио значајна средства која ће сигурно помоћи онима којима је помоћ најпотребнија.Но, и поред тога што је цела организација турнира имала виши и хуманитарни значај, једна група наоружаних нељуди, којој очито смета то што неко воли Црвену Звезду је прекинула овај, до тада, величанствени скуп. Овакав инцидент, који је претио да прерасте у тотални линч, изазвао је велики шок за гледаоце, међу којима је био велики број жена и деце. Толики степен исказане мржње, бестијалности и нетрепељивости подсетио је на нека давно прошла несрећна времена кроз која је овај град већ једном прошао. Овим путем желимо да истакнемо да пружамо апсолутну подршку организацији СрбиЗаСрбе, јер ни на који начин нису допринели да се овакав срамни чин деси.На крају, поручујемо свима да Клуб навијача Црвене Звезде из Новог Сада ниједног момента није позивао на мржњу према било ком симпатизеру или навијачу другог клуба, нити ће то икада чинити. Основани смо једино и искључиво ради афирмације спортских и традиционалних вредности, хуманитарне активности и љубави према Црвеној Звезди. Уколико то неко не може или не жели да схвати, нама је врло жао, али је сигурно да нас то неће зауставити у даљем раду.

A post shared by @ delijenavijanje on

Kurir sport

Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DELIJE ZAPALILE BULEVAR: Navijači Crvene zvezde slavili titulu u centru Beograda! Snimak iz drona je spektakularan (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track