ZVEZDA VRAĆA SVOJE DETE: Goran Čaušić je ta 'desetka'!
Foto: EPA/VILLAR LOPEZ

pred potpisom

ZVEZDA VRAĆA SVOJE DETE: Goran Čaušić je ta 'desetka'!

Fudbal -

Trener crveno-belih Vladan Milojević ima veliku želju da bivšeg omladinca ponovo vidi na Marakani

Sportski menadžment Crvene zvezde ponovo je u kontaktu sa Goranom Čaušićem! Prošlog leta dve strane nisu uspele da pronađu zajednički jezik, pa je nekadašnji omladinac crveno-belih otišao u ruski Arsenal iz Tule koji je predvodio Miodrag Božović. Sada je Goran Čaušić ponovo na radaru matičnog kluba, a kako saznajemo trener Crvene zvezde Vladan Milojević voleo bi da ga vidi u svom timu.

Vladan Milojević odlično poznaje Gorana Čaušića pošto mu je bio trener još dok je bio omladinac Crvene zvezde. Baš ta Čaušićeva generacija, predvođena trenerom Vladanom Milojevićem, kojoj pripadaju Slavoljub Srnić i Filip Stojković prvotimci crveno-belih, ali i neki drugi igrači poput reprezentativnog golmana Marka Dmitrovića osvojila je titulu prvaka u omladinskoj konkurenciji 2011. godine

Goran Čaušić (26) ima ugovor sa Arsenalom na 1+1, što znači da bi ovog leta mogao da dođe u Crvenu zvezdu. U narednih nekoliko dana trebalo bi da bude poznato hoće li doći do transfera.

Crveno-beli nisu uspeli da se dogovore sa Nemanjom Milunoviće, koji nije bio raspoložen da se vraća u srpski fudbal, pa su se okrenuli drugim rešenjima na pozicijama štopera. U razgovorima su sa Srbinom Radetom Dugalićem, bivšim igračem Tosna, ali i strancima Francuzom Damijenom Da Silvom (30) iz Kaena i Ganijcem Rašidom Sumailom, članom tima Al Garafa iz Katara.

Kurir sport/A. Radonić

Foto: EPA/VILLAR LOPEZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track