ZASTRAŠUJUĆE! PROCUREO NOVI SNIMAK NAPADA U MOSKVI: Evo kobnog trenutka kada taksista uleće u pešake (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

brutalno

ZASTRAŠUJUĆE! PROCUREO NOVI SNIMAK NAPADA U MOSKVI: Evo kobnog trenutka kada taksista uleće u pešake (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Fudbal -

U nesreći danas u centru Moskve kod Crvenog Trga osam osoba je povredjeno kada je taksista vozilom uleteo u pešake, saopštile su ruske vlasti i dodale da je vozač priveden. Među pešacima bilo je nekoliko navijača Meksika.

"Danas se u ulici Ilinka u centru Moskve taksista vozilom popeo na trotoar i oborio prolaznike. Prema prvim izveštajima, osam osoba je dobilo lekarsku pomoć", navelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije. Nekoliko njih bili su navijači Meksika koji su došli na Mundijal kako bi podržali svoju reprezenatciju.

Vozač je, prema prvim podacima, izgubio kontrolu nad volanom.

Ruske agencije prenele su da je osam pešaka povredjeno ali se ne navodi vrsta povrede.

Centar za kontrolu saobraćaja u Moskvi saopštio je da nema stradalih i dodao da je veoma prometna ulica Ilinka odmah do Crvenog Trga zatvorena posle nesreće.

Rusija je od četrvtka do 15. jula domaćin Svetskog prvenstva u fudbalu u 11 gradova, medju kojima je i Moskva. Nekoliko stotina hiljada navijača širom sveta očekuje se u Rusiji tokom takmičenja.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DO SADA NEVIĐENE MERE BEZBEDNOSTI: Evo šta ruske vojska i polcija rade u centru Moskve pred Mundijal (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja