Najnovije vesti

VOLI ZVEZDU Le Talek se na promociji u Monpeljeu setio crveno-belih!
Foto: http://www.mhscfoot.com/

to je emocija i poštovanje

VOLI ZVEZDU Le Talek se na promociji u Monpeljeu setio crveno-belih!

Fudbal

Francuski fudbaler se vratio u rodnu zemlju, ali sa ljubavlju i uvažavanjem pričao o klubu sa kojim je postao šampion Srbije

Bivši fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek od danas je novi igrač Monpeljea! Francuz se posle osvojene titule sa Crvenom zvezdom i igranja u grupnoj fazi i šesnaestini finala Lige Evrope vratio u rodnu zemlju.

 

Posle tri godine provedene u Srbiji imao je nekoliko ponuda iz Turske i Rusije, ali se odlučio za povratak kući. Monpelje nije otkio na svom zvaničnom sajtu na koliko godina je Damijen Le Talek potpisao ugovor.


Na predstavljanju u novom klubu, Le Talek nije propustio priliku da pomene Crvenu zvezdu i istakne sjajne sezone provedene u Srbiji.
- Monpelje me je dugo pratio i veoma sam srećan što sam došao u ovaj klub. Posle nekoliko dobrih godina na istoku Evrope, a posebno u Crvenoj zvezdi, želeo sam da se vratim u Francusku. Monpelje je od početka bio moj prvi izbor - rekao je Damijen Le Talek i dodao:
- Izabrao sam kvalitetan klub i lep grad. Moj cilj je da se što pre naviknem na novu sredinu, dobro pripremim i pomognem u prvenstvu. Dok sam živeo u

 

Srbiji gledao sam većinu utakmica francuskog šampionata.
Crvena zvezda je do pre neki dan pokušavala svim silama da zadrži Francuza na Marakani. Čak mu je bio ponuđen i novi, finansijski znatno bolji ugovor, ali je on odlučio da povratak u Francusku nema alternativu.

 

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...