BOMBA JE AKTIVIRANA: Ronaldo pravi BUM! Portugalac ima novi klub! (VIDEO)
Foto: Reuters

TRANSFER

BOMBA JE AKTIVIRANA: Ronaldo pravi BUM! Portugalac ima novi klub! (VIDEO)

Fudbal -

Izgleda da najveća sapunica ovog letenjeg prelaznog perioda konačno dobija svoj epilog.

Kako pišu straniji mediji Real Madrid je prihvatio ponudu Juventusa i Kristijano Ronaldo bi uskoro trebalo da postane novi igrač ''stare dame'' za astronomsu cifru od 100 miliona evra.

Očigledno je Portugalac posle eliminacije sa Mundijala odlučio da nešto drastično promeni u svojoj karijeri, pa je došlo vreme za promenu sredine.

Ronaldo je svoj rastanak sa kraljevskim klubom najavio još posle finalne utakmice Lige šampiona, kada je svojom izjaviom šokirao celu planetu. Posle svega se ispravio i malo je spustio loptu pričom kako je to sve bilo samo u afektu, ali sada shvatamo da je potpuno bio svestan šta govori.

Juventus se pojavio kao idealna destinacija za nastavak, a možda i okončanje karijere. Navodno mu je ponuđen ugovor na četiri godine vredan 120 miliona evropskih novčanica (30 miliona po sezoni).

U karijeri Ronaldo je nosio dresove Sportinga, Mančestera i sada Reala iz Madrida.

Ono što je nama zanimljivo u svemu ovome jeste činjenica da Sergej Milinković-Savić može ostvariti transfer karijere i preći kako se i pisalo u Real Madrid pošto je Ronaldo sada poslobodio to mesto u klubu.

Kurir sport

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track