DIKA NOVI DEDA U EKIPI IZ BARIJA: Čuveni golman Zvezde dobio unuku (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Mašala

DIKA NOVI DEDA U EKIPI IZ BARIJA: Čuveni golman Zvezde dobio unuku (FOTO)

Fudbal -

Legendarni golman Crvene zvezde i kapiten zlatne generacije iz Barija 1991. godine Stevan Dika Stojanović postao je deda!

Njegova ćerka Tea koja je u braku sa bivšim čuvarom mreže crveno-belih Vilsonom Cakovićem, na svet je pre desetak dana donela ćerkicu Enu.

foto: Privatna Arhiva

Osim presrećnih roditelja, novom članu porodice, posebno se obradovao proslavljeni golman, čovek koji je prvi podigao ušati pehar 1991. godine, kada je Crvena zvezda posle penala pobedila Olimpik iz Marselja.

- Devojčica! Unuka! Zove se Ena. Fenomenalan je osećaj držati unuče u naručju. Bio sam sedam dana kod ćerke i zeta u Švedskoj i uživao. Svaki dan sam bio sa unukom, neverovatan osećaj. Mala je kao lutka. Miš moj mali - pričao je vidno oduševljen deda Dika za Kurir.

foto: Privatna Arhiva

Vilson i Tea Caković već nekoliko godina žive u Skandinaviji, gde oboje rade, dok Vilson poluprofesionalno igra fudbal.

- Žive u mestu Jončeping, na jugu Švedske. Gradić je pored jezera, prelepo za život i Ena će uživati kad poraste. Lepo su se sredili, imaju pristojan život - istakao je Dika.

Stevan Stojanović sa suprugom Majom, pored ćerke Tee ima i sina Marka koji je 1998. godište i koji igra fudbal u Italiji u Kjevu. Popularni Dika tako je postao prvi deda u svojoj generaciji koja je Zvezdi donela titulu prvaka Evrope.

Mala zvezdašica: Unuka u crveno-belom

Stevan Dika Stojanović poznat je u javnosti kao veliki zvezdaš, pa je unuku Enu učlanio u Crvenu zvezdu.

- Učlanio sam je istog trenutka kad se rodila. (smeh) Pet minuta posle rođenja odmah sam je učlanio u Crvenu zvezdu - otkrio nam je Dika Stojanović.

Jedan je Vilson: Tata oteo albansku zastavu

Zet Stevana Stojanovića Vilson Caković postao je poznat u srpskoj javnosti u martu 2015. godine. Dok je branio u Albaniji bio je meta provokacije. Tada je na utakmici između Apolonije i Tirane isprd njega došao navijač i razvio zastavu na kojoj je pisalo "Nema Albanije bez Kosova i Čamerije".

Caković mu je uzeo zastavu i zamolio ga da izađe sa terena, ali je posle tog incidenta morao da napusti klub i zemlju.

Kurir sport / Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track