UVEK NA LICU MESTA

SVETSKA EKSKLUZIVA! NI OBEZBEĐENJE NIJE ZAUSTAVILO KURIROVOG PAPARACA: Pogledajte kako Ronaldo đuska na privatnoj plaži (KURIR TV)

Fudbal -

Po mnogima jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo usnimljen je objektivom novinara Kurira na privatnoj plaži najelitnijeg hotela u Grčkoj ''Westin Resort.''

Ekipa Kurira snimila je poznatog fudbalera kako u pratnji prijatelja i mnogobrojnog obezbeđenja uživa i đuska na privatnoj plaži poznatog hotela ''Wester Resort.''

Pokušao je Portugalac da se sakrije od očiju javnosti, ali to nije promaklo novinarima Kurira koji su ga krišom snimili kako đuska sa svojim društvom na vrelom pesku Grčkog odmarališta.

Ronaldo je dosta ranije nego što se očekivalo napustio Rusiju sa svojim saigračima posle poraza u osmini finala od selekcije Urugvaja rezultatom 2:1.

foto: PrintScreen

Danima se spekuliše o Ronaldovom prelasku u redove Juventusa, ali kako stvari stoje, do tog transfera na kraju neće ni doći. Očigledno da Portugalca te priče po kuloarima mnogo ne pogađaju, što vidimo i na ovom snimku.

Ronaldo je odlučio da skroz zaboravi na sve priče o krahu na Mundijalu i napuštanju ''kraljevskog kluba'', pa se opusti u društvu prijatelja i ličnog obezbeđenja.

foto: http://www.westincostanavarino.com

Ovaj luksuzni hotel smešten je na Peloponezu samo nekoliko kilometara od Sredozemnog mora. Unutrašnjost ovog hotela izgleda blago rečeno brutalno. Moderno opremljeni apartmani sa privatnim bazenima i pogledom na more.

foto: http://www.westincostanavarino.com
foto: http://www.westincostanavarino.com

Prostrane sobe, đakuzi i sve ono na šta su navikle velike zezde. Sve to ima baš ovaj hotel ''Westin Resort'' u kome trenutno svoje slobodno vreme provodi najveća zvezda svetskog fudbala Kristijano Ronaldo. Pošto je rečima teško opisati ovaj luksuz, najbolje je da sami pogledate ove slike i sve će vam biti jasno.

1 / 4 Foto: http://www.westincostanavarino.com

Kurir sport

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track