KURIR U LETONIJI Vujadin Savić: Sa nama je sve moguće, pa i Liga šampiona!
Foto: Dado Đilas

crvena Zvezda U SREDU OTVARA SEZONU

KURIR U LETONIJI Vujadin Savić: Sa nama je sve moguće, pa i Liga šampiona!

Fudbal -

Crvena zvezda u sredu (18.00) počinje sezonu, prvom utakmicom kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv letonskog Spartaka u Rigi. Tim Vladana Milojevića je apsolutni favorit u dvomeču sa Letoncima.

Jedan od najboljih igrača crveno-belih prošle sezone Vujadin Savić veruje da će klub ovog, kao i prošlog leta ostvariti zacrtani cilj.

Zvezda iz Letonije kreće u novu evropsku sezonu, a kvota da će savladati Spartaks bez primljenog gola (Sigurna pobeda 2) je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartaks Jurmala - C. zvezda.

"Zadovoljan sam kako su prošle pripreme i kako smo se spremili. Sve je funkcionisalo kako treba, primili smo samo jedan gol, iz penala. Zadržali smo pobednički mentalitet. Očekujem da jako i motivisano uđemo u utakmicu protiv Letonaca. Jako je bitan dobar početak i ne sumnjam da će tako i biti", rekao je Vujadin Savić za Kurir i dodao:

foto: Dado Đilas

"Ne znam mnogo o Spartaksu, ali analiziraćemo ih i spremiti za utakmicu. Naša skauting služba je do sada uvek odrađivala dobro svoj posao, pa ne sumnjam da će tako biti i sada. Svaki protivnik može da napravi problem, ako ga ne shvatiš ozbiljno. Opekli smo se prošlog leta protiv Florijane, to nam je bila dobra škola. Ne smemo da dozvolimo da nam se to ponovi".

Kapiten Traka oko ruke Vujadin Savić će u sredu verovatno poneti kapitensku traku, pošto je imenovan za zamenika Nenada Milijaša. - Imam čast kad Nenad Milijaš ne igra da nosim i kapitensku traku. To je velika stvar za mene i stvarno sam srećan u Crvenoj zvezdi - rekao je Savić.

Crvena zvezda je jača za Ebesilija, Degeneka, Melega, Jovančića i Jevtovića, dok je kostur tima ostao na okupu.

"Sačuvali smo okosnicu tima, otišli su Le Talek, Adžić i Donald. Novi igrači su odlični momci i dobri fudbaleri. Ako neko od njih počne, želim im svu sreću u debiju. Razmišljam samo o Ligi šampiona, moramo da verujemo, kao što smo prošle sezone verovali u Ligu Evrope posle Sparte. Sa nama je sve moguće, pa i Liga šampiona", samouveren je Vujadin Savić.

Ukoliko Crvena zvezda eliminiše Spartaks, u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona čeka je bolji iz dueal Apoela i litvanske Suduve.

Aleksandar Radonić

FOTO: Dado Đilas

Spartak - C. zvezda 18.00 Arena sport Riga. Stadion: Skonto arena. Kapacitet: 10.000. Glavni sudija: Mikola Balakin (Ukrajina). Pomoćnici: Vladimir Visocki, Viktor Matijaš (Ukrajina). C. zvezda (4-2-3-1): Borjan - Stojković, Savić, Babić, Rodić - Jovičić, Krstičić- Srnić, Ben, Radonjić - Pešić. Trener: Vladan Milojević. Spartaks (3-4-3): Nerugals - Oš, Freimanis, Kosorić - Šlampe, Višnakovs, Malejev, Stuglis - Kobzar, Davidov, Agire. Trener: Aleksandar Grišin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track