iznenađenje za vladanu

LEP GEST CRNO-BELIH: Tošić i Ilić posetili štićenike odeljenja za neurohirurgiju (VIDEO, FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana Zoran Tošić i legendarni kapiten Saša Ilić obišli su atletičarku Vladanu Đurišićić, ali i njene drugare koji se nalaze u ovoj ustanovi.

Atletičarka iz Podgorice Vladana Đurišić oporavlja se na Klinici za neurohirurgiju, a u dogovru sa članovima porodice danas su je posetili igrači kluba za koji čitavog života navija.

– Mi smo tu da vam donesemo sreću kada smo terenu, ali i vratimo osmeh na lice kada je to najvažnije. Zato smo na Klinici za neurohirurgiju u Beogradu posetili 15. godišnju Vladanu Đurišić atletičarku iz Podgorice koja se oporavlja posle medicinske intervencije. U dogovoru sa članovima porodice Vladanu, ali i sve drugare koji se oporavljaju na odeljenju neurohirurgije obradovali su njihovi miljenici kapiten Partizana Saša Ilić i Zoran Bambi Tošić. Suze radosnice i neverica da im se životni san ostvario u najemotivnijem i najosetljivijem periodu života. Vladana je treća generacija porodičnog navijanja i podrške FK Partizan. Koliko smo mi usrećili njih, toliko su nas oni još jednom podsetili na smisao života, naveli su iz crno-belog tabora.

foto: FK Partizan
foto: FK Partizan

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track