NULA U LETONIJI Stojković: Daćemo 300% u revanšu!
Foto: Pritnscreen

napad na ligu šampiona

NULA U LETONIJI Stojković: Daćemo 300% u revanšu!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde ubeđeni su da će se plasirati u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, bez obzira što su na gostovanju u Rigi odigrali mršavih 0:0 protiv Spartaksa.

Letonci su se pokazali kao čvrst protivnik, ekipa koja je igrala organizovano na "nulu", na suvom terenu malih dimenzija.

Filip Stojković, desni bek Crvene zvezde, veruje da će narednog utorka crveno-beli izvaditi vizu za drugo kolo, gde ih čeka bolji iz duela Suduve i Apoela. Litvanci su prvi meč dobili s rezultatom 3:1.

"Imamo sad utakmicu u Beogradu u kojoj ćemo dati 300 odsto. Verujem u nas i ne sumnjam da ćemo proći dalje. Imamo celu nedelju pred nama, znamo da moramo još više da treniramo kako bismo bili spremni za revanš. Bila je to korektna partija sa naše strane, opet nismo primili gol. Favoriti smo u Beogradu i to ćemo morati na terenu i da dokažemo", rekao je Filip Stojković i dodao:

"Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju u utorak na stadion, da nas podrže i da zajedno prođemo dalje"!

Prošlog leta u ovo vreme Crvena zvezda je takođe započela evropsku turneju. Odigrali su 3:3 protiv Florijane u Rigi, a sada 0:0 sa Spartaksom.

"Sećam se te utakmice na Malti. Mogu slobodno reći da smo protiv Florijane bili raspad sistema. Na kraju smo dobili u Beogradu, prošli dalje, a kasnije i u grupnu fazu. Ne bih imao ništa protiv da se to ponovi i ove godine", zaključio je Filip Stojković.

Aleksandar Radonić

FOTO: FK Crvena zvezda

Kapiten Spartaksa Kosorić: Čeka nas huk s Marakane

Kapiten Spartaksa i bivši igrač Partizana Aleksandar Kosorić, bio je jedan od boljih u timu domaćina: - Naš cilj je bio da ostanemo naporaženi. Svestan sam šta nas čeka u Beogradu, to sam pokušao da objasnim i mojim saigračima. Mi igramo u porodičnoj atmosferi, dok nas čeka u revanšu huk sa Marakane. Zato sam ubeđen da nam neće biti lako.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track