SRBIN NA CENI: Golubović na meti Karpija!
Foto: Saša Pavlić

Zlatni orlić menja klub

SRBIN NA CENI: Golubović na meti Karpija!

Fudbal -

Defanzivac Novare Petar Golubović nalazi se na meti italijanskog drugoligaša Karpija. Potencijalni reprezentativac Srbije bio je prošle sezone jedan od najstandardnijih igrača u ekipi koja u uzbudljivom finišu šampionata nije uspela da obezbedi opstanak u Seriji B.

Ovog leta Golubović je bio na listi želja Crvene zvezde, ali će po svemu sudeći ostati na Apeninskom poluostrvu. Karpi je sjajno organizovan klub sa ambicijama da naredne sezone izbori povratak u Seriju A, a u članu zlatne generacije srpskih orlića sa EP u Litvaniji vidi idealno rešenje za poziciju desnog beka.

- Počeo sam pripreme sa Novarom pre dva dana jer imam ugovor sa njima još dve godine ali je sigurno da se ni meni ni njima ne isplati da sledeće sezone igram Seriu C. Klub takođe želi da me proda što pre jer prave novi tim za treći rang a ja želim da igram minimum rang više. Karpi me je zvao odmah čim je završena sezona, ali nisu jedini za sada... U naredne dve nedelje trebalo bi da rešim pitanje novog kluba i da se nametnem i selektoru A reprezentacije u novom ciklusu - poručio je Golubović.

Autor: Kurir sport, Foto: Saša Pavlić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track