Najnovije vesti

TRANSFER VEKA

EKSKLUZIVNO! KURIR DOČEKAO RONALDA U TORINU Kristijano: Juventus je korak napred u mojoj karijeri (KURIR TV)

Fudbal

Kurir je u Torinu, na stadionu "Alijanc", prisustvovao promociji Kristijana Ronalda kao novog fudbalera Juventusa.

Specijalni izveštač Kurira iz Torina Milan Nastić

 

Ronaldo je u Juventus prešao iz Real Madrida u transferu vrednom 100 miliona evra.

 

Potpisao je četvorogodišnji ugovor, a zarađivaće oko 30 miliona evra po sezoni.

 

Portugalac je danas prošao lekarske preglede, obišao Juventusov trening kamp u Vinovu, a onda se na stadionu "Alijanc" obratio javnosti.

 

"Juventus je korak napred u mojoj karijeri i hvala jednom od najvećih klubova sveta što mi je ukazao šansu. Došao sam da pobeđujem i osvajam trofeje", rekao je, između ostalog, Kristijano Ronaldo.

 

On je na promociju došao sa devojkom Herohinom, sinom Kristijanom Juniorom i majkom Marijom Dolores.
 

 

TOK PROMOCIJE:

 

PROMOCIJA JE ZAVRŠENA!

 

 

 

 

19:52 - "Rivali za prvog strelca Serije A? Ne pravim rivalstva s drugim igračima i ne volim da me porede s drugima. Samo me interesuje da pobedim i sve činim da to i ostvarim".

 

19:50 - "Juventus mi je dao priliku. Ovo je korak unapred u mojoj karijeri. Nije Juventus slučajno sedam puta zaredom bio šampion Italije. Čast mi je što je Juventus uopšte razmišljao o meni, a želim da mu uzvratim tako što ćemo se zajedno popeti na još viši nivo".

 

18:47 - "Ne jurim za Zlatnom loptom. Uvek želim da pobedim i budem najbolji. Ako stvari budu išle dobro, možda ću imati priliku da je opet osvojim, ali nije da zbog toga ne spavam".

 

18:45 - "Nisam došao na odmor. Želim da pobeđujem sa Juventusom. Ovde sam s namerom da ostavim trag u istoriji kluba. Siguran sam da će sve biti u redu".

 

 

18:43 - "Upoznao sam se sa trenerom Alegrijem. Počeću da treniram 30. Želim da igram od početka Serije", poručio je Ronaldo.

 

 

18:41 - "Priređena mi je sjajna dobrodošlica. Zahvalan sam svima".

 

18:39 - "Serija A? Teško takmičenje. Mnogo se polaže na taktiku. Ništa u mojoj karijeri nije bilo lako. Ja volim da izlazim iz zone udobnosti. Verujem u sebe, saigrače i klub", nastavio je Ronaldo.

 

 

18:37 - "Imao sam sjajnu priču u Realu i zahvaljujem se njegovim navijačima, ali sada želim da se posvetim novoj fazi života. Jedva čekam da zaigram. Vrlo sam motivisan da u Italiji pokažem da sam igrač visokog nivoa. Želim da ostavim dubok trag u Juventusu".

 

 

18:36 - "Ja sam osoba koja voli da razmišlja o sadašnjosti. Još sam mlad i volim izazove - od Sportinga preko Mančestera, pa sada do Juventusa. To je izazov za koji sam spreman. Zahvaljujem se Juventusu na prilici koju mi je dao", nastavio je Ronaldo. 

 

 

18:35 - "Juventus je jedan od najvećih klubova na svetu. Odluka da dođem ovde bila je laka s obzirom na veličinu kluba. Ovo je veoma važan korak u mojoj karijeri", počeo je Ronaldo.

 

18:35 - Počelo je Ronaldovo obraćanje... Priča na portugalskom jeziju.

 

18:33 - Ronaldo je stigao u konferencijsku salu, zajedno sa devojkom Heorhinom, sinom Kristijanom Juniorom i majkom.

 

 

foto: Kurir sport

 

18:27 - Pljusak dočekao Ronalda na "Alijanc" stadionu

 

 

 

 

(Kurir.rs/Kurir sport)

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...