NOVO PRIJATELJSTVO: U dresu Rada po Londonu!
Foto: privatna arhiva

EXIT

NOVO PRIJATELJSTVO: U dresu Rada po Londonu!

Fudbal -

Muzika i sport izazivaju posebne emocije… Fudbal i pank imaju I karakter više - strast!

Ako je Bobi Mur bio najpoznatiji ambasador Vest Hema na terenu, protagonisti i promoteri broj 1 fudbalske priče “čekićara” van stadiona su svakako muzički sastav “Cockney Rejects”.

Momci iz Istočnog Londona su imali izuzetno zapažen nastup na festivalu Exit, a uoči nastupa su dobili interesantan suvenir.

foto: privatna arhiva

Uopšteno je mišljenje da je beogradski Rad po mnogo čemu sličan Vest Hemu - po stvaranju mladih igrača, karakteru i vernošću navijača, koji su takođe osvedočeni poklonici "Oi pank" muzike koju izvode i gosti petrovaradinske Tvrđave iz prestonice Engleske…

Iz svega navedenog, ne čudi poklon sa kojim će popularni “Koknijevci” otići put Londona…

foto: privatna arhiva

Naime, fudbalski klub Rad je naprvio oficijalni dres kluba sa natpisom benda i brojem 79 koja je njihova godina osnivanja, a čast da im lično uruči interesantan artikal pripala je Vladimiru Saviću, oficiru za medije banjičkog superligaša koji je bio I gost u bekstejdžu muzičke četvorke sa reke Temze.

-Hvala puno! Sa zadovoljstvom ću ga nositi dok budem trenirao u Londonui I znam da će me mnogi prijatelji pitati o kom se klubu radi – rekao je frontmen i pevač grupe, Stinki Tuarner.

foto: privatna arhiva

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track