OBRUKAO NAS! KRSTAJIĆU OTKAZ ZBOG TOMPSONA: Da li će selektor preživeti buru zbog slike Rakitića i USTAŠE?
Foto: EPA/Martin Divisek, Shutterstock

bura

OBRUKAO NAS! KRSTAJIĆU OTKAZ ZBOG TOMPSONA: Da li će selektor preživeti buru zbog slike Rakitića i USTAŠE?

Fudbal -

Samo jedan lajk selektora Srbije izazvao je pravu buru u zemlji do te mere da u delu FSS vlada mišljenje da Mladen Krstajić treba da bude smenjen!

foto: EPA/MARTIN DIVISEK

Krstajić je na Instagramu javno dao do znanja svima da mu se dopada fotografija na kojoj su hrvatski fudbaler Ivan Rakitić i kontroverzni pevač Marko Perković Tompson, a potom je i obrazložio svoj lajk.

- Iskreno, Ivanove slike lajkujem svuda gde god se pojave automatski, tako je bilo i ovog puta. Sigurno to nisam uradio da bih podržao Tompsona, koji je otvoreno protiv Srbije i srpskog naroda. Niti sam ga prepoznao na slici, niti me on zanima, niti želim da čujem za njega, niti bilo šta slično - rekao je Krstajić, što ipak nije umanjilo bes pojedinih članova uprave FSS.

foto: Printscreen Instagram

- Umesto da obrazloži svoje greške i sam ponudi ostavku, Krstajić nastavlja da postiže autogolove. Videli smo kako je prošla reprezentacija za Svetskom prvenstvu, kakve poteze je vukao selektor pre Mundijala i za vreme njega, koje igrače je uvrstio u tim za meč s Brazilom. O tome da je vodio reprezentaciju na najvećem svetskom takmičenju bez dana trenerskog iskustva da i ne pričam. A evo sad još pravi gluposti na društvenim mrežama.

foto: Printscreen Facebook, EPA/MARTIN DIVISEK
foto: Kurir

Nedavno je postavio video-klip gde gusla u danu kad su se Hrvati borili za finale, a sad čak i lajkuje fotografiju ustaše Tompsona. Pa ako ovo nije dovoljno za smenu selektora, ne znam šta treba Krstajić da uradi da bi bio smenjen - ogorčen je član Upravnog odbora FSS, koji je želeo da ostane anoniman.

Inače, hrvatski mediji pišu da su selektor Dalić i kapiten Modrić inicijatori dolaska Tompsona u njihov autobus, uprkos tome što je HNS zabranio njegovo pojavljivanje na proslavi svetske srebrne medalje. Prisustvo hrvatskog pevača osudio je i švajcarski medij 20Minuten, koji je u pisanom izdanju objavio tekst u kojem osuđuje Ivana Rakitića zbog fotografije s Tompsonom, kojeg opisuju kao fašistu rokera.

foto: Kurir

REAGOVANJA

foto: Dado Đilas

Nenad Bjeković

LAJKOVAO JE RAKITIĆA, A NE TOMPSONA

Potpredsednik FSS Nenad Bjeković više puta je istakao da će se zalagati za to da Mladen Krstajić ostane selektor Srbije.

- Krstajić sigurno nije lajkovao Tompsona, već Rakitića, koji mu je dugogodišnji prijatelj. I sam Rakitić je izjavljivao da mu je Krstajić kao brat. Siguran sam da selektor nije ni primetio da je Tompson na slici - stao je Bjeković u Krstajićevu odbranu.

foto: Beta/Vladimir Milovanović

Ivan Golac

DRUŠTVENE MREŽE SU ZA BUDALE!

Iskusni fudbalski trener Ivan Golac zgrožen je izlivom, kako je to nazvao, civilizacijskog paganizma na internetu.

- Mene ovo što se desilo ne iznenađuje previše, jer za mene je internet doneo civilizacijski paganizam. Kada je osnivač Fejsbuka rekao da je to za budale, onda vam je valjda sve jasno. Zato ne želim da budem deo internet ludila jer smatram da sam iznad toga - rekao je Golac.

foto: Kurir

Novi broj

foto: Promo

DANAS NOVI GLOSSY: Sestre Bekvalac iskreno govore o svom odnosu

I ove srede samo uz Kurir poklon, najtiražniji magazin o poznatima!

U novom broju magazina Glossy pročitajte koliko su sestre Bekvalac, Nataša i Kristina, bliske i koliko će im teško pasti razdvojenost.

Nataša Pavlović je proslavila prvi rođendan sina Jana, Anabela otvoreno priča o svom odnosu sa ćerkom Lunom i zašto na nju nije ljuta, Ana i Bastijan proslavili su drugu godišnjicu braka, a donosimo vam i fotografije porodice Đoković koje su ganule ceo svet.

Živite život poznatih, čitajte Glossy!

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track