ZALET ZA EVROPU: Vranjanci testiraju Zvezdu za Suduvu!
Foto: Starsport©

počinje superliga srbije

ZALET ZA EVROPU: Vranjanci testiraju Zvezdu za Suduvu!

Fudbal -

Utisci sa Svetskog prvenstva u fudbalu se još nisu slegli, a već počinje domaća Superliga.

Crvena zvezda i Dinamo iz Vranja večeras (20.00) otvaraju novu sezonu u srpskom prvenstvu, a ovaj meč se igra dan ranije zbog učešća crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

foto: Starsport©

"Počinje nam domaći šampionat, zna se koje su ambicije Crvene zvezde, ne samo ove godine, nego uvek. Dolazi nam debitant u ligi, ekipa koja je tokom čitave sezone zauzimala mesto koje vodi viši rang. Igrali smo protiv njih i u Kupu. Na početku prvenstva nismo ni mi ni oni u takmičarskom ritmu, ali imamo veliki respekt prema Dinamu. Mislim da su ambiciozan klub sa trenerom Antićem koji je pokazao da je jedan od najboljih trenera u zemlji, sve što je Dinamo uradio je zahvaljujući njegovoj ljubavi i entuzijazmu prema Vranju. Mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način, a pozivam navijače da nam i na ovoj utakmici pomognu", rekao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević, a preneo klupski sajt.

Saradnja Kurir medijski sponzor Crvene zvezde

Postpisivanjem ugovora na stadionu "Rajko Mitić", Kurir je juče postao medijski partner Crvene zvezde. Ispred naše redakcije paraf je stavio pomoćnik glavnog urednika Milan Rašević, koji će ovih dana potpisati ugovor i sa Partizanom.

Požurite Poklanjamo ulaznice za meč Crvena zvezda - Dinamo

Kurir poklanja 10 puta po dve ulaznice za istočnu tribinu stadiona Rajko Mitić za večerašnju prvenstvenu utakmicu Crvena zvezda - Dinamo Vranje (20.00). Sve što je potrebno da uradite jeste da u petak pozovete broj naše redakcije 011/6357-100 od 9.00 do 9.05 časova.

Srpski šampion igraće u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na nedavni meč sa Spartaksom.

"Posle treninga ćemo videti kakva nam je situacija sa igračima, imamo veliki fond igrača i prezadovoljan sam kako rade i treniraju. Svi zaslužuju da igraju, ali videćemo posle treninga kako se igrači osećaju. Sa pojedinim igračima moraćemo kroz utakmice da podižemo formu. Neki će možda dobijati dodatnu minutažu, neke ćemo da odmorimo. Imam veliko poverenje u njih. Stvarno nam je uvek naredna utakmica najvažnija i ne razmišljamo o utakmici koja nas očekuje u utorak. Veliki su problemi ako drugačije razmišljamo", jasan je Milojević.

foto: Starsport©

Zvezdin strateg smatra da će biti potrebno još vremena kako bi fudbaleri i invidualno dostigli formu. "Meleg, Jovančić, Jevtović... To su sve igrači kojima treba vremena, nisu se naigrali u svojim klubovima. To su dobri igrači koje smo selektovali i želeli, potencijal nije sporan, ali treba i njima vremena da vrate samopouzdanje. Dobijaće šansu od mene, ali i od njih zavisi mnogo. Što se ranije dobro fizički pripreme, brže će nam se i samopouzdanje vratiti. Ebisilio je kvalitetan igrač, doneće nam mnogo, ali i njemu će trebati vreme", rekao je Milojević.

Goran Anđelković

Superliga 1. kolo Petak Vojvodina - Mladost 20.00 C. zvezda - Dinamo V. 20.00 Subota Čukarički - Zemun 20.00 Napredak - Rad 20.00 Voždovac - OFK Bačka 20.00 Nedelja Radnik - Partizan 19.00 Radnički N. - Proleter 20.00 Ponedeljak Spartak - Mačva 17.00

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track