Najnovije vesti

MASAKRIRAĆU TE, SILOVAĆU TI DETE I MAJKU: Cela Hrvatska u strahu od CRNOGORCA kome je žrtva REPREZENTATIVAC HRVATSKE U FUDBALU!!!
Foto: EPA/ANTONIO BAT

Zelenaš udario na Vatrene

MASAKRIRAĆU TE, SILOVAĆU TI DETE I MAJKU: Cela Hrvatska u strahu od CRNOGORCA kome je žrtva REPREZENTATIVAC HRVATSKE U FUDBALU!!!

Fudbal

Duško Ćorović zvani Crnogorac (55) punih šest godina je slao preteće poruke svojim žrtvama od kojih je iznuđivao novac.

"Masakriraću te. Silovaću ti dete i majku. Svaki put kada se ne javiš, dobićeš šamarčinu", to su samo neke od poruka koje je Crnogorac slao svojim žrtvama.

Među žrtvama se nalazi i jedan fudbalski reprezentativac Hrvatske koji je nedavno osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Rusiji!

Ćorović je uhapšen prošle nedelje u jednom kafiću u Zagrebu. Jedna od njegovih žrtava je poznati zagrebački advokat. Advokat sa kojim se sastao je bio ozvučen. Prethodno je šest godina bio žrtva zelenaša i tokom tog perioda je na osnovu izmišljenog duga platio oko 150.000 evra.

Međutim, ni samo hapšenje nije proteklo bez nasilja. Iako je u kafiću bilo nekoliko policajaca u civilu, Ćorović je uspeo da advokata satera u toaletu i udari šakom u potiljak.

Pravo iznenađenje je, međutim, čekalo inspektore prilikom pretresa Ćorovićevog stana. U njemu su pronašli uredno složenu arhivu sa dosijeima svih žrtava. Tu su se nalazili ugovori o prenosu nekretnina i punomoćja na Ćorovićevo ime.

Među dosijeima je pronađen jedan koji se odnosi na poznatog hrvatskog fudbalskog reprezentativca i člana njegove uže porodice!

Hrvatska policija za sada nije objavila identitet fudbalera.

Kurir sport/Jutarnji

Foto: EPA/ANTONIO BAT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...