Najnovije vesti

FK SMEDEREVO 1924 IMA NOVU UPRAVU: Zoran Lončar novi predsednik upravnog odbora
Foto: Profimedia

PROMENE

FK SMEDEREVO 1924 IMA NOVU UPRAVU: Zoran Lončar novi predsednik upravnog odbora

Fudbal

Novi predsednik Upravnog odbora fudbalskog kluba Smederevo 1924 je Zoran Lončar, odlučeno je na vanrednoj skupštini tog kluba.

Nakon podnetog izveštaja, usvojena je ostavka dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora Dejana Stošića, a tu funkciju obavljaće Zoran Lončar, nekadašnji sportski direktor i prvotimac OFK Beograda, kao i brojnih domaćih i inostranih klubova, preneo je portal podunavlje.info.

"Nisam političar, a ni finansijer, već sportski radnik, maksimalno posvećen svom poslu. Ne pripadam grupi onih koji garantuju prvo mesto, ali uz pomoć saradnika ću učiniti sve kako bismo, bez pritiska na trenere i igrače, strpljivim radom, stigli do cilja. Pored veće pažnje mladjim kategorijama, moramo da poboljšamo i infrastrukturu, uz bar jedan pomoćni teren", rekao je Lončar.

On je dodao da ima obećanje lokalne samouprave da će u što skorijem roku obezbediti potrebnu lokaciju.

Bivši predsednik rekao je da je podneo ostavku iz privatnih razloga.

"Nije bilo nikakvih pritisaka, ostavku sam podneo iz privatnih razloga jer nisam više u mogućnosti da obavljam ovu važnu i zahtevnu funkciju. Odlazim razočaran što nismo uspeli da ostvarimo plasman u Prvu ligu, ali i ponosan na činjenicu da klub nema nikakvih dugovanja. Mom nasledniku želim mnogo uspeha i ostvarenje onoga što mi nismo uspeli", rekao je Dejan Stošić.

Takodje, usvojena je ostavka dosadašnjeg predsednika Skupštine kluba Mioljuba Radovanovića, na čije mesto je izabran Časlav Ilić, nekadašnji član rukovodstva fudbalskog kluba Sartid.

Na predlog Zorana Lončara, imenovani su članovi Upravnog odbora u kome su sportski direktor Jovan Beč, Saša Branežac, Goran Jovanović i Zoran Široki, uz to da će se u hodu priključiti još tri člana.

Osim toga, za vršioca dužnosti generalnog sekretara imenovan je Marjan Milenković, a za predsednika Nadzornog odbora Slaviša Mitrović Uča.

kurir.rs / Beta

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...