PARTIZAN MOŽE U SKANDINAVIJU! Spartak i Radnički saznali potencijalne rivale u 3. kolu LE!
Foto: Starsport©

ŽREB U NIONU

PARTIZAN MOŽE U SKANDINAVIJU! Spartak i Radnički saznali potencijalne rivale u 3. kolu LE!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana, Spartaka i Radničkog iz Niša na žrebu u Nionu saznaće rivale u 3. kolu kvalifikacija za LE.

Pobednik meča Norsjeland (Danska) - AIK (Švedska) je rival Partizana u 3. kolu kvalifikacija za LE!

Radnički će u slučaju da prođe Makabi igrati sa pobednikom duela između kazahstanskog Tobola i jermenskog Pjunika. Spartak takođe prvo očekuje težak posao protiv praške Sparte, a potom bi mogao da igra sa danskim Brondbijem.

"Mi jesmo favorit, ne treba sad bežati od toga, ali moramo da bude obazrivi, evo i juče nam se dogodio kiks, moramo da budemo koncerisaniji, pogotovo u Evropi", rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

14.06 - Žreb je počeo!

14.03 - U toku je upoznavanje sa pravilima žrebanja

14.00 - Ceremonija žreba je počela!

foto: Printscreen

UEFA SKRATILA LISTU POTENCIJALNIH RIVALA CRNO-BELIH

Ukoliko eliminišu Trakai, crno-beli će u 3. kolu kvalifikacija igrati protiv ovih timova:

Zarja Logansk (Ukrajina) ili pobednika dvomeča drugog kola: Hapoel Haifa (Izrael) – Hafnarfjordur (Island), Vitorul (Rumunija) - Vitese (Holandija), Šahtjor Soligorsk (Belorusija) - Leh Poznanj (Poljska) Norsjeland (Danska) - AIK (Švedska)

Fudbaleri Crvene zvezde sastaće se sa Legijom ili Spartak Trnavom ako prodju u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Svi mečevi biće odigrani u naredne dve sedmice i svi će za to vreme znati potencijalnog protivnika u sledećoj rundi.

Kada su u pitanju učesnici Lige Evrope, Partizan će sa koeficijentom 17.000 biti jedini povlašćeni srpski tim u ponedeljak.

Spisak potencijalnih rivala crno-belih je u ponedeljak skraćen, pa bi to mogli da budu: Zarja Logansk (Ukrajina) ili pobednici mečeva drugog kola Hapoel Haifa (Izrael) - Hafnarfjordur (Island), Viitorul (Rumunija) - Vitese (Holandija), Šahtjor Soligorsk (Belorusija) - Leh Poznanj (Poljska) i Norsjeland (Danska) - AIK (Švedska).

S obzirom na to da su i Sparta (koeficijent 30.500) i Makabi (22.500) takođe nosioci, ako Spartak ili Radnički naprave iznenađenje i eliminišu favorite, takođe bi u trećoj rundi igrali protiv nepovlašćenih timova.

A to su, u slučaju Radničkog: Bašakšehir (Turska) ili pobednici mečeva Tobol (Kazahstan) - Pjunik (Jermenija), Dunajska Streda (Slovačka) - Dinamo Minsk (Belorusija), Sent Galen (Švajcarska) - Sarpsborg (Norveška) i Dandalk (Republika Irska) - AEK Larnaka (Kipar).

Kada je u pitanju Spartak, rivali u trećem moglu mogu biti: Brondbi (Danska), Universitatea Krajova (Rumunija) ili pobednici duela: Jagjelonija (Poljska) - Rio Ave (Portugal), LASK (Austrija) - Lilestrem (Norveška), Dinamo Brest (Belorusija) - Atromitos (Grčka) i Honved (Mađarska) - Progres (Luksemburg).

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track