SAŠA ZDJELAR PRED MEČ PROTIV LITVANACA: Naša očekivanja su velika, želeo bih da poručim navijačima da budu strpljivi
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan u četvrtak čeka Trakaj

SAŠA ZDJELAR PRED MEČ PROTIV LITVANACA: Naša očekivanja su velika, želeo bih da poručim navijačima da budu strpljivi

Fudbal -

Fudbaleri Partizana u četvrtak (20.30) dočekuju litvanski Trakaj u prvom meču drugog kola kvalifkacija za Ligu Evrope.

Za poraz u Surdulici od Radnika na startu Superlige, crno-beli će morati da "vade fleke" kroz evropski meč, a vezista Saša Zdjelar najavljuje meč na interesantan način.

- Iznenađenja u fudbalu više nema, to je rečenica koja se sada stalno izgovara, ali je imala potvrdu i kroz početak kvalifikacija, ali i na završenom SP u Rusiji. Fudbalska tehnologija je mnogo napredovala, sve je dostupno preko interneta. O ekipi Trakaja ne znamo mnogo, ali budući da su pobedili Irtiš koji je bio favorit, govori da ni u jednom trenutku nema potcenjivanja protivnika. Sigurno da je reč o o dobroj i organizovanoj ekipi o kojoj ćemo više saznati kroz analizu - poručio je Zdjelar, pa konkretno istakao šta očekuje od duela sa Litvancima:

- Očekivanja su velika kao i uvek kada igramo pred našim navijačima, jer smo svesni dresa koji nosimo, a i njihovih očekivanja od svakog igrača Partizana. Želeo bih da im poručim da budu stpljivi, imamo dobar tim, mlad tim. Imamo tri momka od 18 godina i za sve je potrebno vreme, pa i za njih. Uz to imamo dosta novih igrača što zahteva vreme da se ekipe uigra. Želim da ih pozovem da dođu u što većem broju, jer nam njihova podrška mnogo znači.

Kurir sport Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja