NA SVADBI HRVATSKOG FUDBALERA SVI SU GLEDALI U SUPRUGU LUKE MODRIĆA: Vanja je prošetala brendiranu haljinu! Za nju je dala basnoslovnu sumu!
Foto: Instagram

Privukla pažnju

NA SVADBI HRVATSKOG FUDBALERA SVI SU GLEDALI U SUPRUGU LUKE MODRIĆA: Vanja je prošetala brendiranu haljinu! Za nju je dala basnoslovnu sumu!

Fudbal -

Fudbaler reprezentacije Hrvatske Vedran Ćorluka po povratku sa Svetskog prvenstva u Rusiji je stao na ludi kamen.

Osvajač srebrne medalje na Mundijalu oženio se dugogodišnjom devojkom, pevačicom Frankom Batelić.

Bračni par je, naravno, bio u centru pažnje, ali je među najzapaženijim zvanicama bila Vanja Modrić, supruga kapitena "Vatrenih" Luke Modrića.

Gospođa Modrić je na venčanju nosila haljinu modne kuće "Valentino" koja decenijama ima status firme sa dobrim stilom. Odabrala je crno-beli model, miks ležernog i elegantnog stila.

Vanja je za kupovinu ove haljine izdvojila neverovatnih 2.800 evra!

No, sasvim je sigurno da Luki nije zastala knedla u grlu kada je čuo koliko je para njegova supruga izdvojila za haljinu koju će obući verovatno samo jednom.

Luka je tokom karijere zaradio više od 60 miliona evra, a ne može se reći da ni Vanja nije bez zarađenog dinara. Naime, ona je radila u jednoj menadžerskoj agenciji koja je zastupala Luku Modrića dok je igrao u Dinamu. Otuda i njihovo poznanstvo koje je kasnije preraslo u brak.

Bračni par Modrić ima troje dece, sina Ivana i ćerke Emu i Sofiju.

Congratulations to Mrs.and Mr. Corluka! Puno srece u buducem zivotu! ????? @frankaofficial_ @corlukav05_14

Објава коју дели Luka Modric (@lukamodric10) дана

Kurir sport

Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track