RADONJIĆ PREŠAO NA NOVI NIVO: Kopira Grizmana, slavi uz narodnjake
Foto: Starsport©

U TRENDU

RADONJIĆ PREŠAO NA NOVI NIVO: Kopira Grizmana, slavi uz narodnjake

Fudbal -

Nemanja drugi gol protiv Suduve za konačnih 3:0 ispratio u stilu napadača madridskog Atletika, a specifični u tom radovanju su plesni koraci

Nemanja Radonjić bio je najbolji u pobedi Crvene zvezde nad Suduvom (3:0) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Srpski reprezentativac bio je strelac dva gola, a proslava drugog umnogome je podsetila na način na koji se raduje jedan od najboljih fudbalera tek završnog Mundijala, Francuz Antoan Grizman.

Kuriozitet takvog radovanja je u plesnim koracima, a fudbaler Atletika je takav način preuzeo iz onlajn igrice "Fortnajt", gde je pobednik onaj koji jedini na kraju ostane živ.

Radonjić je posle meča izjavio da se njegova igra popela na viši nivo. - Sada sam prešao na novi nivo, ovo je novi Radonja, koji se podigao na drugi nivo. Nastaviću vredno da radim kako bih i to prevazišao i kako bih bio još bolji. Mnogo su nam pomogli naši navijači s tribina, osećala se neverovatna energija od samog starta i hvala im na tome - kazao je Radonjić.

Talentovani fudbaler priznao je da su dobro prostudirali litvanske igrače, ali da i pored ubedljivog trijumfa nema opuštanja.

- Pokazali smo kako treba da se igra za klub kao što je Crvena zvezda. Odlično smo upoznali protivnika pre meča, nismo ih potcenili, već smo ih odlično analizirali i potpuno spremni ušli u utakmicu. Mnogi su nas videli kao favorite, ali ne smemo da zaboravimo da je ekipa Suduve izbacila favorizovani APOEL - zaključio je Radonjić.

......

Malo se opustio

Sve je lakše uz narodnjake

Nemanja Radonjić je trijumf nad Suduvom i dva gola koja je postigao u duelu sa litvanskom ekipom proslavio je uz pesme pevačice Nađe Golubović. Ona je na svom instagramu postavila sliku gde se slika sa fudbalerom Zvezde. U društvu Radonjića bio je i njegov saigrač Marko Gobeljić koji se čak latio klavijatura i zajednom sa estradnom pevačicom ispunjavao želje taletovanog igrača.

....

Lična karta Nemanja Radonjić Datum rođenja: 15. februar 1996 Mesto rođenje: Niš Brak: Neožnjen Deca: Nema

Karijera: 2014: Roma 2016-17 Čukarički 2017-Crvena zvezda

Milan Nastić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track